Haberler

Benfica, Atletico Madrid'i 2-1 Yendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı C Grubu 2. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Benfica ile karşı karşıya geldi. Vicente Calderon Stadı'nda oynanan mücadeleyi Portekiz ekibi 2-1'lik skorla kazandı ve İspanyol ekibi, Avrupa'da son 24 maçındaki 2. yenilgisini almış oldu.

ATLETICO, CORREA İLE ÖNE GEÇTİ

Maça iyi başlayan Atletico Madrid, 23. dakikada Angel Correa ile öne geçti. Geri düştükten sonra daha istekli bir görüntü çizen Benfica, yıldızı Nico Gaitan'ın 37. dakikadaki golü ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GUEDES'TEN SÜRPRİZ!

İkinci yarının başında iki takım da birbirini tartarken, 51. dakikada Goncalo Guedes attığı sürpriz gol ile takımını öne geçirdi. Bu dakikadan sonra teknik direktör Diego Simeone'nin hamleleri işe yaramadı ve Benfica altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galibiyetin ardından Benfica 2'de 2 yaptı ve puanını 6 yaptı. Atletico Madrid ise 3 puanda kaldı. Galatasaray ve Astana'nın ise 1'er puanı bulunuyor. Devler Ligi'nde 3. hafta mücadelelerinde Benfica deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakken, Atletico Madrid ise evinde Astana'yı konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Galatasaray Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Tapınakçılar:

4. Bile olamazlar inşallah

15
21
yanıtYanıtla
Hendrix:

Allahtan grupta gs ve Astana gibi zayıf rakipler var yoksa bu skora Atletico çok üzülürdü cincon Astana yi kendi evinde Yener 3. Olur uefa ya kalır orada da Dortmund gelir 4+4 çeker Florya ya yollar :D

13
3
yanıtYanıtla
vitali-azeri:

bunu yazmak istemezdim amma bu GS astanaya yenemiyor Benfikayi nasil yenecekmis onu anlamadim. .

13
0
yanıtYanıtla
barıs:

750 tl kazanacaktım at madrıd yenseydi

3
3
yanıtYanıtla
Okeyci:

Benfica döşer GS''ye.

5
1
yanıtYanıtla
iyi olmuş:

Şımarık atletiko ve özellikle GS maçı sonrası Hamza Hocanın elini iten şımarık Torres''e iyi tokat olmuş.

5
1
yanıtYanıtla
dünyalı:

Biz ki Çanakkale savaşını Seyit onbaşının attığı bir son top mermisiyle kazanmış bir milletiz. Zoru severiz işimizi de hep son ana bırakırız. GS. de son anda atar bir top işi bitirir. Siz Fb liler kafanızı yormayın. Tarih tekerrürden ibarettir.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sikebahçe değil arkadaşlar ezikbahçe takımın adını niye değiştirioysunuz ayıp yahu

1
2
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Hamza Hoca, artık Defansa bir çözüm bulma zamanı gelmedi mi?!. . Bu iş Semih''le , Hakan Balta ile yürümeeeez!. . Muslera da heyecanını yitirmiş durumda, alternatif düşünülmeli değil mi?!. .

2
1
yanıtYanıtla
Yıldızi kim takacak:

Işte turk futbolu biri Malmöyu yenemez diğeri astanayi biz kendi ligimizde yarısalim rezil olmaktan iyidir

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title