Haberler

'Benden Magazin Gülü Olmaz'

Güzelliği ve Muhteşem Sesiyle Müzik Dünyasında Kendine Sağlam Bir Yer Edinen Betül Demir, Sadece İşiyle Adından Söz Ettireceğini Söyledi....

GÜZELLİĞİ VE MUHTEŞEM SESİYLE MÜZİK DÜNYASINDA KENDİNE SAĞLAM BİR YER EDİNEN BETÜL DEMİR, SADECE İŞİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRECEĞİNİ SÖYLEDİ....

* Müziğe nasıl başladınız?

Liseden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladım müziğe. Zaten daha önce de şan dersleri alıyordum. 16 yaşımdan beri kendi paramı kazanıyorum. Çok büyük isimlere vokal yaptım. 90'lı yıllardaki hemen hemen her albümde benim vokalim vardır. 18 yaşında da solist olarak sahnelere çıkmaya başladım. Kardeşimle birlikte kendi şirketimizi kurduk. Ve ilk albümümü çıkardım.

* Asıl patlamanız Sezen Aksu'nun 'Başka Bir Şey' isimli şarkısıyla oldu.

Sezen bana uğur getirdi. Bu albümde de Sezen'in bir şarkısı var; Yıldız Tilbe'ye albüm yapacağı dönemdeki 'Yeter' şarkısı. Ama yolları ayrılınca Erol Evgin söylemişti. Şimdi de ben söylüyorum. Benim için çok özel bir şarkıdır. Sezen'in Onno Tunç'a yaptığı şarkılardan. Sezen Aksu'ya çok şey borçluyum.

YEMİNİNİ BOZDU

* Son albümünüz Süper'de çok önemli müzisyenlerle çalışmışsınız.

Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimler var Sürpriz'de. Harun yeminini bozup benimle düet bile yaptı. Harun iyi ki var bu albümde. Aysel Gürel'in sözlerini yazdığı Balkaram da benim için çok değerli. Mustafa Ceceli'nin kardeşi Sinan Ceceli de ilk kez bir albümde aranje yaptı. Dünyaca ünlü etnik jazz grubu olan 'oi va voi'nin 'Refugee' şarkısına 'Kabuk' diye sözler yazdım. Çok sevdiğim bir şarkı oldu. Onlar da bu şarkıyı benim versiyonumla çok beğendi. Türkiye'deki iki konserinde birlikte şarkı söyleyeceğiz.

* Adınız hiçbir polemikle anılmıyor.

Ben nasılsam öyleyim. Öyle bir kültürden gelmedim ben. O kültürden gelenleri de eleştirmiyorum ama ben bu yolu seçtim. Öbür türlü yaparsam çok yapmacık olacak. Şarkılarım konuşulsun o kadar.

KARİYERİM ÖN PLANDA

* Hayatınızda birisi var mı?

Var. Ama evlenmeyi henüz düşünmüyorum. Evlilik benim için aile kurmak demek. Aile kurmak da çocuk yapmak demek. Ne zaman çocuk yapmak istersem o zaman evlenirim. Şu anda kariyerim ön planda. Benim erkek arkadaşım benim işimle alakalı olarak son derece anlayışlı. Sevgilim benim başarılarımdan çok da gurur duyuyor.

* Magazin basınında hemen hemen hiç yer almıyorsunuz.

Bu özel bir tercih değil. Kaçmıyorum gazetecilerinden. Ama basının olduğu yerlere gitmiyorum ya da buyrun bizi çekin diye çağırmıyorum. Anlayacağınız benden magazin gülü olmaz.

YURT DIŞINA AÇILACAK

* Dizi teklifleri alıyormusunuz?

Albüm çıkmadan öncede alıyordum. O zamandan beri söylediğim bir şey var. Ben şarkı söylemekte yetenekliyim. Oyuncu olarak ne kadar yetenekliyim bilemiyorum. Ama sadece güzelim diye de gidip bir dizi de oynamam. Ben nasıl sadece güzel diye şarkı söyleyen insanları tasvip etmiyorsam eminim ki tiyatro oyuncuları da beni tasvip etmeyeceklerdir. Ama bana uygun bir proje olursa bir oyuncu koçu ile çalışıp bir sinema filminde rol alabilirim. Bir şarkıcının hayatını oynayabilirim. Onun dışında ağa kızı rollerinde oynamak istemem.

* Yurt dışına açılma hayaliniz var mı?

Bunu yapmayı çok istiyorum. 'Oi vo voi' grubundan gelen olumlu tepkiden sonra kesinlikle yurt dışına açılmayı istiyorum. Süper'i farklı bir dilde söyleyeceğim ve yurt dışında single olarak çıkacak.

* Bir sürü örnek var ama kimse istenilen başarıyı sağlamadı.

Tarkan'ın Londra'daki konserinde bulundum mesela. Bütün İngilizler 'Şıkıdım'ı ezbere biliyorlar. Bence onu çok üzüyoruz. Tarkan çok başarılı bir sanatçı. Bu kadar üzerine gitmeye gerek yşok. Sertab Erener'de aynı şekilde Eurovision'da birinci oldu. Bundan ötesi var mı?

Takvim

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title