Haberler

'Ben Ne Tür Bir Sapığım?'

Arzu Yanardağ, Kızı Alara'nın Yanında 'Rüzgar' Dizisindeki Rol Arkadaşı Murat Ünalmış ile Seviştiği İddialarına Cevap Verdi: Ben Ne Tür Bir Sapığım? Anne Oldum Ama İnsanlar Beni Hâlâ Geçmişteki İmajıma Göre Yargılıyor. Bence Bu Vicdansızlık.

ARZU YANARDAĞ, KIZI ALARA'NIN YANINDA 'RÜZGAR' DİZİSİNDEKİ ROL ARKADAŞI MURAT ÜNALMIŞ İLE SEVİŞTİĞİ İDDİALARINA CEVAP VERDİ: BEN NE TÜR BİR SAPIĞIM? ANNE OLDUM AMA İNSANLAR BENİ HÂLÂ GEÇMİŞTEKİ İMAJIMA GÖRE YARGILIYOR. BENCE BU VİCDANSIZLIK.

Geçtiğimiz haftalarda evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Serhat Türkkan tarafından 'ihanet yüzünden' dövüldüğü iddiasıyla gündeme gelen Arzu Yanardağ, geçmişteki kötü imajından kurtulmak istediğini söyledi. 1.5 yaşındaki kızı Alara ile yeni bir hayata başladığını belirten oyuncu, 'Beni geçmişimle yargılamayın' diyerek isyanını şöyle ifade etti: 'Geçmişte kendimden başka kimseye zararım dokunmadı. Ama hâlâ bununla yargılanıp cezalandırılıyorum. Katillere, hırsızlara hatta sapıklara bile af çıkartılarak ikinci şanslar veriliyor. Ben ne yapmışım? 'Anne oldum, yeni bir hayata başladım' diye haykırıyorum ama yine de ikinci bir şansa sahip olmamam için çabalanıyor. Beni geçmişimle yargılamak vicdansızlıktır!'

ALARA HAYATA BAĞLADI

* Anne olmadan önceki disiplinsiz yaşamınız ne kadar değişti?

Kızım Alara, Allah'ın bana verebileceği en büyük nimet. Zaman zaman kendimi anne olmanın sorumluluğunun altında eziliyor gibi hissetsem de, aslında çok güçlendiğimi fark ettim. Dimdik ayakta kalmamın tek nedeni kızımdır. Örneğin Alara'dan önce para biriktirmeyi hiç düşünmemiştim. Bu nedenle de tek mal varlığım yok. Alara'dan sonra hayata bağlandım. Yarını düşünmeye başladım. İnsanlara karşı sevecen, alçak gönüllü ve anlayışlı bir karaktere sahip oldum. Kızım, yıllarca içimde gizli kalmış sevgi olgusunu ortaya çıkarttı.

* Hiç maddi birikim yapmadığınız için pişman olmadınız mı?

Hayır, gerçekten pişman değilim. Gencim, güzelim! Birikim yapmak için önümde uzun bir zaman var. Ayrıca Alara'nın geleceği gibi bir hedefim de olduğu için daha kolay birikim yapabileceğimi düşünüyorum. Alara'dan önce yanlış insanlarla olmuşum. Hiç hak etmeyen insanlara değer vermişim. Mesleğimi çok fazla önemsememişim ve sağlığıma hiç dikkat etmemişim...

NE TÜR BİR SAPIĞIM BEN?

* Alara'ya süt bile almadığınız, onun yanında seviştiğinizle ilgili çıkan söylentilere ne diyeceksiniz?

Peki Alara nasıl büyüyor? Bu çocuk ne yiyor, ne içiyor? Nasıl olur da benim Alara'nın yanında sevişebildiğim düşünülebilir? Yok daha neler! Ben ne tür bir sapığım? Anne oldum ama insanlar beni hala geçmişimle yargılıyor, geçmişimdeki imajım göz önünde bulundurarak muamele ediliyor.

* Yeni bir hayata başladığınızı söylüyorsunuz. Dününüz ve bugününüz arasındaki en belirgin farklılıklar neler?

İki yıldır sakin, düzenli, her türlü kötü alışkanlıktan uzak bir hayat yaşıyorum. Ben Alara'nın biyolojik babasından (Ali Serter) o üç aylıkken ayrıldım. Varlığımı kızıma armağan ettim. Kimseden bir beklentim de yok. Yeter ki iftiralarla bana saldırılmasın.

* Peki, Çeşme'deki Serhat Türkkan'a rol arkadaşınız Murat Ünalmış ile ihanet edip, bunun sonrasında dayak yediniz mi?

Aslında ortada ne bir ihanet var, ne de bir dayak. Biz zaten ayrılmıştık. Ayrıca Murat Ünalmış benim 'Rüzgar' dizisinden çalışma arkadaşım. Çekim sonrası beni eve bıraktı. Olamaz mı? Eve bırakması birlikte olduğumuz veya olacağımız anlamına mı gelir? Serhat, yanımda Murat Ünalmış'ı görünce beni sadece itekledi. Zaten beni hep itekliyorlar.

SADECE İTEKLEDİ

* Başka kim itekledi sizi?

Daha önce de bir itekleme olayı yaşadım; Ali Serter iteklemişti. Ben de ondan şikayetci olmuştum. Olay abartılmış ve Ali Serter'in beni balkon demiriyle dövdüğü şeklinde haberler yapılmıştı. Serhat Türkkan da beni itekledi ama vurmadı. Gerçi kucağımda kızım vardı ve güçlü bir şekilde itip, ona zarar verseydi ne yapardım Allah bilir. Bu sefer şikayetçi olmadım ama yine de duyuldu ve yine abartıldı.

* Bakıcısı Alara'nın yanında Murat Ünalmış ile seviştiğinizi söyledi..

Serhat Türkkan güdümlü söylemler bunlar! Zaten Serhat Türkkan da bana yaptıklarından dolayı pişman olup sonradan 'u dönüşü' yapmaya çalıştı ama iş işten geçmişti.

* Peki eski eşiniz Ali Serter bu olaylara nasıl tepki verdi?

Bir tepki verdi mi bilmiyorum. Çünkü benim telefonlarım değişti. Bana ulaşamazdı. Gerçi ulaşmak isteseydi, avukat aracılığıyla ulaşırdı.

* Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığınız Serhat Türkkan ile ne kadar süre ilişki yaşadınız?

İlişkimiz yaklaşık 5 ay sürdü.

İHANET ETMİŞ OLMADIM

* O halde evliyken Serhat Türkkan ile ilişkiniz vardı...

Ali Serter'den 1.5 ay önce boşandım ama biz zaten çok daha önce ayrılmıştık. Mahkeme süreci uzun sürdüğü için yasal olarak 1.5 ay önce boşandık. Çünkü Ali Serter davalara gelmedi. Evliliğimiz sadece kağıt üzerindeydi. Ruhsal ve bedensel olarak ayrıldığımız için Serhat Türkkan ile olan ilişkimde Ali Serter'e ihanet etmiş olmuyorum.

* Ali Serter davalara neden girmedi? Boşanmak istemediği için mi yoksa size eziyet çektirmek için mi?

Bilmiyorum... Ben kendisinin ne isteyip, ne istemediğinden emin değilim. Onun kendisinin de bundan emin olduğunu zannetmiyorum.

* Siz yalnız bir insan mısınız?

Evet, yalnızım...

* Peki yalnız bir kadın olmanızda sizin payınız ne ölçüde?

Kimine göre bütün suç bende, kimine göre karşıma çıkanlarda. Ben kimseye zarar vermek, kullanmak istemeyen biriyim. Duygularımla hareket ederim. Duygularımla hareket ettiğim için çoğu zaman suistimal edilirim. İnsanların kötü olduklarını fark ettikten sonra Alara'yı doğurmak istedim. Çünkü yeryüzünde sevebileceğim, aşkımın hiçbir zaman bitmeyeceği tek varlık kendi evladım.

* Sizinle çalışmanın zor olduğunu, dizi setlerinde sık sık sorun çıkardığınız doğru mu?

Aslında bu tür söylentiler paramı ödemeyen yapımcılar tarafından kasıtlı olarak çıkarıldı. Sete alkollü geldiğim gibi bir dünya yalan uydurdular. Disiplinsiz olduğum zamanlar oldu ama hiçbir zaman sete alkollü gelmedim. Ben işimi seviyorum, oyunculuğu seviyorum. Oyunculuğun ciddi bir disiplin ve sorumluluk gerektirdiğinin farkındayım.

* Neden adınız sansasyonlara karıştırılıyor?

Disiplinsizlikten dolayı geçmişimde kötü bir imaja sahip olduğumu biliyorum. Artık geçmişimden kurtulmak istiyorum, geçmişimin unutulmasını istiyorum. Bunu kendim için değil, kızım için istiyorum.

* Ali Serter'le neden evlenmiştiniz?

Benim evlenmekteki amacım, çocuğuma ileride laf gelmemesi içindi. Alara, babasız doğan çocuklara söylenen o çirkin söze maruz kalsın istemedim. Evlendiğim zaman 4.5 aylık hamileydim.

* O halde evlendiğiniz gün boşanma tarihiniz belliydi...

Hamile kalmasaydım evlenmezdik. Boşanma talebi benden geldi. Ali Serter ise ne istediğinin farkında değildi. Bu konuda hiç renk vermedi. Çocuğunu görmüyor ama ne zaman isterse görebilir ben engellemem.

* Neden kızını görmüyor? Sorun nedir?

Ali Serter, şu anda kendi sorunlarıyla uğraşıyor. O da biraz rahata kavuşunca kızıyla ilgilenecektir. İlgilenmese bile Alara'ya tek başıma bakabilirim. Kızıma baba bulmak için kimseyle evlenmem. Benim aslında bir daha evlenmeye de ihtiyacım yok.

ZARAR VERMESİN

* Ali Bey kızını ne kadar zamandır görmüyor?

1.5 aydır... En son boşandığımız gün gördü.

* Kızınıza babalık yapmak istediğinden emin misiniz?

Değilim tabii ki ama babalık yapmasına da ihtiyacım yok. Yani 'gölge etme başka ihsan istemem senden' diyorum kendisine. Bize zarar vermesin, rahatsızlık vermesin yeter. Ondan para da istemiyorum, babalık yapmasını da... Boşanırken de ne tazminat istedim, ne de Alara için nafaka.

* 'Rüzgar' dizisinde rol alana kadar oyunculuğa uzun bir ara verdiniz. Bunun nedeni evlenip, çocuk sahibi olmanız mıydı?

Hayır, gelen teklifler azalmadı ama Alara'dan sonra seçici olmak zorundayım. Çalışma saatleri ağır olmayan, bütün haftamı sabahlara kadar setlerde geçirmek zorunda olmayacağım yapımları tercih etmeye başladım. Televizyon dizileri için çok fazla zaman harcanması gerektiği için Alara'dan uzak kalmaya değecek bir yapım bekledim. 'Rüzgar', kızımdan bir süre uzak kalmaya değecek bir dizi.

* Dizide canlandırdığınız 'Özlem' aşıkların arasına girmeye çalışan kötü bir kadın. Bu rolü neden beğendiniz?

'Özlem' kötü bir kadın değil, sadece aşık. Aslında her aşık kadının yapabileceği davranışları sergiliyor. Her aşık kadın gibi sevdiği adamla tekrar birlikte olmak için savaş veriyor.

Günaydın

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title