Haberler

"Ben Fahişe Değilim"

Güncelleme:

İtalya eski Başbakanı Berlusconi ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Faslı Kerime iddialara yanıt verdi.

İtalya kamuoyunda, "Ruby" takma adıyla bilinen ve 18 yaşından küçükken, eski Başbakan Silvio Berlusconi ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Faslı Kerime iddialara yanıt verdi.

Berlusconi'nin Milano kenti yakınlarındaki Arcore kasabasındaki villasında düzenlediği "Bunga-Bunga" partilerine katıldığı ve eski başbakanla 18 yaşından küçük olduğu dönemde cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Faslı Kerime el-Mahrug, davanın görüldüğü Milano Adliyesi savcılarına, kendisinin dinlenilmesi hususunda başvuruda bulundu ardından adliye önünde bir basın açıklaması yaptı.

"BEN FAHİŞE DEĞİLİM"

El-Mahrug, basın aracılığıyla Berlusconi ve kendisi üzerine psikolojik bir harekat yürütüldüğünü savunarak, "Ben fahişe değilim. Beni de dinlemeliler. Basın, Berlusconi'ye vurmak için bana zarar verdi. Bugün şuna ikna oldum ki Berlusconi ve bana karşı bir savaş yürütülüyor. Ben, savcıların beni doğrular için dinlemesini istiyorum" dedi.

"Para karşılığı asla cinsel ilişkiye girmedim. Silvio Berlusconi ile böyle bir şey hiç olmadı" ifadesini kullanan Kerime el-Mahrug, davaya bakan savcıların kendisini bugüne kadar dinlememesini protesto ettiğini belirtti.

15 YIL HAPİS CEZASI İSTENİYOR

"Ruby" takma ismiyle kamuoyunda tanınan El-Mahrug, yaptığı basın açıklamasında, ailesinin kökeniyle ilgili Berlusconi dahil olmak üzere pek çok kişiye yanlış bilgi verdiğini itiraf ederek, üzüntüsünü dile getirdi.

Eski başbakan Berlusconi için, "Ruby" takma isimli Faslı eskort kız Kerime el-Mahrug ile 18 yaşından küçük olduğu dönemde (2010) para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla 3 yıl ve hırsızlık suçlamasıyla tutulduğu emniyet müdürlüğünden kurtarmak için yetkilerini kötüye kullanmaktan da 12 yıl olmak üzere toplam 15 yıl hapis cezası isteniyor.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Silvio Berlusconi Milano İtalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title