Haberler

Ben Atatürk Çocuğuyum

ÇEKİMLERİ MALATYA'DA SÜREN `SADDAM'IN ASKERLERİ' İSİMLİ FİLMDE PEŞMERGE KIZINI CANLANDIRAN MANKEN TUĞBA ÖZAY, 'BENİ FİLMDE SİYASİ BİR MOTİF YAPMAYA ÇALIŞTILAR. BU BENİ ÇOK ÜZDÜ. BENİM İÇİN ASIL OLAN, İNSANDIR. BENİM GÖRÜŞÜM BELLİDİR. BEN ATATÜRK ÇOCUĞUYUM' DEDİ.

TÜYAP Gelin ve Damat 2008 Bursa 3'üncü Evlilik Öncesi Fuarı'nda bir moda evinin gelinliklerini sergileyen manken Tuğba Özay, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Manken Özay, çekimleri Malatya'da süren `Saddam'ın Askerleri' isimli filmde peşmerge kızını canlandırdığı için haksız eleştirilere maruz kaldığını söyledi.

Filmdeki rolü ile ilgili eleştirilerin kendisini üzdüğünü belirten Tuğba Özay, peşmergenin anlamını bilmeyenlerin açıp bunu okumasını isterken 'Peşmerge, Kuzey Irak'ta yaşayan bir topluluğun adıdır. Bugün idam edilen nice gençlerin hayatları film oluyor. Travestilerin hayatları film oluyor. Beni filmde siyasi motif yapmaya çalışmışlar. Bu beni çok üzdü. Benim için asıl olan insandır. Benim görüşüm bellidir ben Atatürk çocuğuyum' diye konuştu. Cezaevinden çıktıktan sonra 2 ay süresince hiçbir organizasyonu kabul etmediğini belirten manken Özay, şunları söyledi:

'O sıkıntılı günlerin ardından 2 ay hiçbir organizasyon kabul etmemiştim. Ne zaman ki organizasyonları kabul etmeye başladım, bu da hep gelinlikle oldu. Olsa olsa 1- 2 organizasyonda gelinlik giymemişimdir. Kalan organizasyonlarda hep gelinlikle boy gösterdim. `Hayra alamet mi', ne diyelim bilmiyorum. Benim bu sıkıntılı günlerden sonra ödüllendirilmem gerekiyor herhalde. Artık hakikaten mutlu olmak istiyorum. Mutluluk sadece aşkta mıdır? Asla. Ben hayatımda kimse olmadan da çok rahat yaşayabilen bir insanım. Birçok zaman yalnız kaldım fakat ben işime aşığım. Ama yok mu aşık olunacak birileri? Çok var etrafta ama benim öyle bir isteğim yok açıkçası bir adam karşıma çıkar da beni belki kendine aşık eder diyorum ama biraz da zor aşık olurum. Duygular örselenmiş olduktan sonra kolay olmuyor. Karşımdaki insan `Ben Tuğba'yım' diye gelsin bana. Tuğba Özay olduğum için, bunun heyecanıyla gelmesin bana. Görüyor ihtişamlı bakımlı bir kadın ama bu kadının duyguları var. Çıkarsız yalansız doğrular üzerine ilişki kurulmalı,

Podyumlara bu yıl görkemli jübile ile veda edeceğini ve `Tuğba Özay Model Okulu' açacağını anlatan Özay, cezaevinde geçirdiği 167 günü bir kitapta topladı. Manken Özay, 'Bedel' adında bir kitabım yayınlanıyor. Kitabımda cezaevi günlerimi oradaki koğuş arkadaşlarımı anlattım o dönemler bana hayatı öğretti' dedi.

Vatan

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title