Haberler

"Ben Annemi Tanırım" Diyenlere Armağan

Güncelleme:

Philips'in Facebook sayfasında Anneler Günü için özel olarak hayata geçirilen "Ben Annemi Tanırım" uygulaması ödüller kazandırıyor.

Philips, Anneler Günü'nü kutlamak ve annelerin hayatını kolaylaştıracak Philips ürünleri hediye etmek için yeni bir Facebook uygulamasını hayata geçiriyor. Philips'in Facebook sayfasında bulunan "Ben Annemi Tanırım" uygulaması ile kullanıcılar, anneleri hakkında eğlenceli sorulara cevap veriyor, verecekleri cevaplara bağlı olarak annelerine özel Anneler Günü hediye tavsiyeleri alıyor ve en güzel Anneler Günü mesajlarını yazıp yarışmaya katılıyor.

Düzenli, Temizlik ve Mutfak Kahramanı, Güzeller Güzeli Anneler'e yazılan yaratıcı mesajlar arasından jüri, en güzel mesajları seçiyor ve kullanıcılar anneleri için özel hediyeler kazanıyor. Philips Akıllı Ütü, Azur Ütü, PowerPro Elektrikli Süpürge, Çorba Ustası, Salata Ustası, Satinsoft epilatör ve Philips Jojoba Saç Düzleştirici kazanma şansı yakalamak isteyen kullanıcılar, Facebook sayfalarından mesajlarını anne ve tüm sevdikleri ile paylaşabilmenin yanı sıra, #BenAnnemiTanırım hashtagi ile Twitter'da mesajları duyurabiliyor ve uygulamayı paylaşarak kazanma şansını artırıyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Anneler Günü Facebook Philips Dekorasyon Kadın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title