Haberler

    Ben Acz

    Dramatik Sahne Sanatları'ndan Cahit Zarifoğlu'na Saygı Duruşu

    Abdurrahman Cahit Zarifoğlu'nun yaşamının son dönemidir.

    Hastalığı iyice yükselmiştir. Bu fani dünyada kısacık ama bir o kadarda yoğun olan hayatını, ve yaşamına anlam katan sürecini gözden geçirir. Yazdığı şiirleri. Çocuklara yazdığı hikayeleri düşünür. Pilot olma hevesini, sağlık sorunu nedeniyle olamamasını, ilk aşkını, Üstad Necip Fazıl'ın hayatındaki yeri önemi, Üstada duyduğu sevgi saygıyı bizlerle paylaşır.

    Dedik ya kısacak bir yaşama sığdırılan koskoca bir hayat. Bu hayatını gözler önüne sererken kimlere rastlamayız ki, Nuri Pakdil. M.Akif İnan, Erdem Beyazıt, Sezai Karakoç, Rasim Özdenören ve daha bir çok değerli üstadlarla yaşamının nasıl kesiştiğini görürüz.

    7'lerin üstadı Abdurrahman Cahit Zarifoğlu Maraş'tan yola çıktıktan sonra. Ömrünün en acı. Ömrünün en güzel yıllarını bizimle paylaşır.

    Üstadı sahnede, Berat Beyoğlu yorumlamaktadır.

    Nazif Uslu'nun Yazıp Halit Karaata'nın Yönettiği, yönetmen yardımcılığını Duygu Aydın'ın yaptığı, Berat Beyoğlu'nun ustaca yorumuyla sahnelenen 'Ben Acz' 7 lerin üstadını tanımak için güzel bir fırsat.

    Yaş Sınırı: 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

    7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Fatih

    Mekan : Su Gösteri Sanatları Sahnesi

    Mekan Adresi : İskenderpaşa Mah. Vezirçeşme Sok. No: 3

    Başlangıç Saati : 12.04.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 12.04.2017 21: 00: 00

    Kategori : Ben ACZ

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Cahit Zarifoğlu Beyoğlu Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title