Haberler

Belvedere Votka Spectre, 24. James Bond Macerası

Güncelleme:

Belvedere, 24. Bond macerası SPECTRE ile olan ortaklığını kutlamak için piyasaya iki özel yapım ve limitli seri sunuyor.

Belvedere, LVMH grubuna bağlı olan,dünyanın ilk süper premium votkası, James Bond serilerinin büyük merakla beklenen 24. uyarlamasının SPECTRE'nin, Albert R. Broccoli'nin EON Yapımcılığı, Metro-Goldwyn-Mayer Stüdyoları ve Sony Pictures Entertainment işbirliği ile, 6 Kasım dünya çapında gösterime girişinin tanıtımını yapacağını duyurdu.

Bu yeni seride, Belvedere, ikonik Belvedere Sarayı'nı ünlü MI6 genel merkezi ile değiştirmiş... Belvedere'in imzası olan mavi renk paleti gizli ajan biriminin mürekkep tercihini yansıtan ayırt edici bir yeşille değiştiriliyor, bu sayede gerçekten hatırlanmaya değer bir 100 şişelik özel koleksiyoner serisi yaratılıyor. Belvedere'in en ileri metalik estetiği ve aydınlatıcı teknolojisiyle bilinen ikonik Silver Saber şişelerine de bir 007 şaşırtmacası yer alıyor.

Belvedere Votka'nın başkanı Charles Gibbs: "James Bond dünyada en çok hayranlık uyandıran ve kitleleri etkileyen bir karakter olarak tanınır. Belvedere'in bu zamana dek en büyük global ortaklığı olan SPECTRE film işbirliği bizi çok heyecanlandırıyor." dedi.

Sony Pictures Teatral Pazarlama başkanı Dwight Calnes: "James Bond votka martini seçimiyle de, havalı tavrı ve stil sahipliğini her zaman yansıtmayı başarmıştır. Belvedere, Bond için mükemmel bir eştir. Muhteşem bir seçim, Bay Bond." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sony Pictures James Bond Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title