Haberler

    Galatasaraylı Belhanda: Video Hakem Sistemi Büyük Takımları Koruyor

    Güncelleme:

    Ülkesi Fas ile Dünya Kupasına grup aşamasında veda eden Belhanda, "Açıkçası video hakem uygulamasına karşıyım. Büyük takımlara hizmet ediyor" dedi.

    2018 FIFA Dünya Kupasında B Grubunu sonuncu bitiren Fas'ın yıldızı Younes Belhanda, turnuvaya damga vuran Video Hakem Sistemini eleştirdi.

    "PEPE'NİN FAULÜNÜ GÖRMEDİLER"

    Gruptaki ikinci maçlarında Portekiz'e 1-0 yenilmelerini Video Hakem Sistemi'nin (VAR) hatasına bağlayan Galatasaraylı orta saha oyuncusu, "Ronaldo'nun golü öncesinde Pepe'nin yaptığı faulü tüm Dünya gördü. Ancak Video Yardımcı Hakeme yalnızca Portekiz veya İspanya gibi takımlar ihtiyaç duyunca başvuruluyor. Ronaldo'nun golünden sonra hakeme pozisyonu tekrar izlemesini söyledik. Hakem de bize video hakem odasındakilerle iletişim halinde olduğunu söyledi. Ancak kimseyle konuşmadığını biliyorduk" sözleriyle Portekiz'e haksız bir golle kaybettiklerinin altını çizdi.

    "BÜYÜK TAKIMLARA HİZMET ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

    Video Yardımcı Hakem sisteminin büyük takımları koruduğunu söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Açıkçası Video Hakeme karşıyım. Bunun büyük takımlara hizmet ettiğini düşünüyorum" dedi. Belhanda, Dünya Kupası'na erken veda etmelerine rağmen ellerindeki genç jenerasyonla gelecek için umutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    bzzt:

    sen anca ağlarsın

    2
    2
    yanıtYanıtla
    gs:

    isine bak tupcu

    yanıt2
    yanıt0
    ALI:

    cok faydali bir uygulama bence itiraz ettikleri pozisyonda ofsayt yok ispanya hakli zaten bunun gs ye de bir faydasi yok satsakda kurtulsak

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Ramazan hacı:

    Bencede var ı kaldırsınlar.futbolun heycanı orda zaten abi.hakem görmicek yanlış karar vercek bi tartısmalar bi küfürleşmeler olucak futbol bu abi

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title