Haberler

    Hazırlık Maçında Şov Yapan Belhanda, Galatasaray'ı Memnun Etti

    Güncelleme:

    Fas Milli Takımıyla Dünya Kupasında mücadele edecek olan Younes Belhanda, gösterdiği performansla Galatasaray'ı memnun etti.

    Cim-Bom'da Belhanda sevinci yaşanıyor. Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı ile mücadele edecek olan yıldız futbolcunun hazırlık maçlarında sergilediği performans, sadece ülkesinde değil Galatasaray'da da memnuniyet yarattı.

    GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLENECEK

    Son olarak Estonya ile yapılan maçta 1 gol ve 1 asist ile oynayıp yıldızlaşan Belhanda'nın, Rusya'daki şampiyonada formda olmasının pazarlıklarda ellerini güçlendireceğini hesaplayan sarı-kırmızılılar, böylece istedikleri bonservis bedelini alabileceklerine inanıyor.

    KÖRFEZ ÜLKELERİ İSTİYOR

    Sarı-kırmızılı kulübün yeni politikası gereği yüksek maliyeti nedeniyle satılmasına karar verilen 28 yaşındaki futbolcu için Suudi Arabistan ve Katar başta olmak üzere Körfez ülkelerinin istekli olduğu belirtiliyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fas Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    GARİP 6S LİLER:

    BİRİ ŞUNLARA 2 HAZIRLIK MAÇINDA BİR FUTBOLCUNUN YILDIZ OLMAYACAĞANI ANLATSIN. . .

    9
    15
    yanıtYanıtla
    yav hehe:

    biride size anlatsın; ali koç geldi hayatımız değişti olmayacak, siz sadece pastanın meyvesini değiştirdiniz pasta aynı pasta. . siz aynı zavallı

    yanıt18
    yanıt2
    ..:

    Kardeşim adam bizde mutlu biz de ondan memnunuz satmak istediğimizi nerden çıkarıyosunuz?Tabi sattırmak için uğraşmak sizin geninizde var. . Ayrıca türk futbolu bu haldeyse en büyük suçlu yalan dolan haber yapan bilerek ve isteyerek oyuncu göndermeye çalışan algı yaratan spor medyasıdır. . . Gurur duyun yaptıklarınızla!!!!

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Ömer:

    Belhanda iyi bir oyuncu Galatasarayda fatih terimle cok guzel is yapar ama ne hikmetse gizli kahraman gibi ne yaptigini gørmekte zorlaniyo millet :-/

    6
    3
    yanıtYanıtla
    RVR:

    Yeteneği var fakat 10 numaranın tam adamı değil. İyi bir 10 numara alınacaksa satılabilir.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    belhanda:

    Hocam yanlız bir şeyi unutuyorsun. belhanda 10 numara pozisyonunda oynamıyor. asıl mevkisi 8 numara. on a rağmen o oynamayıca kitleniyoruz

    yanıt3
    yanıt0
    gsli:

    teklif varsa 3-5 e bakmadan satın bu adamdan bi halt olmaz oynasa o kadar süre verildi oynardıfatih teirm daha kaliteli ortasahalar alınması lazım

    6
    2
    yanıtYanıtla
    lee:

    türkiyede memnun ettimi?

    4
    2
    yanıtYanıtla
    PİER VAN HOOJDONK:

    hadi yaaaaaa

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title