Haberler

Belhanda: "İyi Ki de Kulübümde Kaldım"

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Faslı yıldız Younes Belhanda'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Faslı yıldız Younes Belhanda'dan sürpriz bir açıklama geldi. Montpellier'de mutlu olduğunu dile getiren Belhanda, Arsenal, Tottenham ve Fenerbahçe'den gelen tekliflerin kulübü tarafından geri çevrilmesine ise sevindiğini dile getirdi. Montpellier'de kaldığı için büyük bir mutluluk duydupunu ifade eden Faslı yıldız, "İyi ki de transferim gerçekleşmedi. Kulübümün, benim için gelen teklifleri geri çevirmesine haklı nedenleri ve bu duruma da saygı duyuyorum. Benim için bir sorun yok ve kulübümde kalmak benim için de çok iyi oldu. Bu durum karşısında herhangi bir rahatsızlık duymuyorum aksine mutluyum" dedi.

NICOLLIN 12 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ Geçen sezon göstermiş olduğu performansla Fransa'da yılın genç oyuncusu seçilen Montpellier'in 10 numarası için kulüp başkanı Louis Nicollin, "Belhanda olmadan da yolumuza devam edebiliriz." diyerek oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmeye almıştı. Nicollin'in de bu açıklamaların ardından Arsenal ve Tottenham da devreye girmiş ve Faslı oyuncu için 8 milyon euroya kadar çıkan bonservis bedelini gözden çıkartmıştı. İngiliz takımlarından gelen teklifleri 'düşük' bulan Nicollin, diğer bir yandan da Fenerbahçe ile yaptığı pazarlıkları son ana kadar sürdürmüş ancak talep ettiği 12 milyon euroluk bonservis rakamına ulaşamamıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Montpellier Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title