Haberler

    Galatasaraylı Belhanda Tudor'a Çattı: Maça İyi Hazırlanmadık

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın yıldızı Younes Belhanda, Başakşehir maçıyla ilgili "Maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık" dedi.

    Fas Milli Takımını Dünya Kupasına taşıyan Herve Renard ve Galatasaray'ın yıldızı Younes Belhanda ikilisi Fransız BeİN Sport kanalına konuk oldu. Belhanda, Başakşehir karşısında aldıkları 5-1'lik yenilgiye değinirken Adebayor'u övdü.

    Belhanda'nın açıklamaları şu şekilde:

    "MAÇA İYİ HAZIRLANMADIK"

    "Başakşehir'e karşı 5-1 kaybettik evet. Adebayor bizi öldürdü. Fakat maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada. Birbirimize bu bir kazaydı ve maçı unutalım dedik. Bizi sahada gezdirdiler. Adebayor bize her şeyi yaptı, biz ise her şeyi ters yaptık. Oyuna maalesef hükmedemedik. Başakşehir iyi oyunculardan kurulu güzel bir takım, şampiyonluk yolunda onlara dikkat etmemiz gerekiyor"

    "BÜYÜK TAKIM KURULUYORDU"

    Sunucunun "Neden Galatasaray'ı seçtin ?" sorusuna Younes Belhanda; "Galatasaray, bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve Manchester City'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu. Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra Sow ve Dia gibi isimlerle görüştüm, son olarak Renard ile görüştüm ve bana daha sonrası için dikkatli olmamı söyledi"

    "NICE'TE KALMAK İSTERDİM"

    Nice'te kalmak isterdim ama kulüp bonservis bedelimi ödemek istemedi. Daha genç ve farklı profilde olan Allan Saint-Maximin'i transfer etmeyi tercih ettiler. Futbolda böyle şeyler var"

    "MARSİLYA'NIN HAMLESİ YANLIŞTI"

    "Marsilya kulübünün Bafetimbi Gomis'in ayrılmasına izin verip yerine Kostas Mitroglou'nu transfer etmesi bana göre onlar adına yanlış bir hamleydi, çünkü Bafetimbi Gomis çok çok iyi bir golcü."

    "Daha önce 6 ay boyunca Almanya'da oynamış olmama rağmen Türkiye'de gördüğüm ateşli tribünleri daha önce başka hiçbir yerde görmedim."

    "ESKİ MEZİYETLERİM AYNI SEVİYEDE DEĞİL"

    Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil. Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Başakşehir Fas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    1111can:

    galatasaraya gelmiş geçmiş en berbat 10 numara

    5
    2
    yanıtYanıtla
    yensende yenilsende ölümüne galatasaray:

    belhanda sen ne işe yararsın bide utanmadan sıkılmadan konuşuyorsun . takımın yenilmesinde en büyük sorumlu olan kişi varsa eğer o da sensin . formanın hakkını ver hakkını o formanın üzerinde çok sorumluluk var .

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Tırışkadan nağmeler:

    Buyuk takim kuruluyormus mus ta mis mis mis

    2
    3
    yanıtYanıtla
    yönetime ithafen:

    arkadaşlar bunca yıllık GALATASARAY lıyım böyle rezalet görmedim. . . nasıl olduda ilk haftalar bu kadar puan farkı attı rakiplere anlamışta değilim. . . tudor zaten başlı başına büyük bir yanlış. . bu kadroyu bizim çok değerli simgemiz olan yılmaz vural hocamız bu kadroyla daha güzel işler çıkarırdı emin olun. . . yönetim derhal konuyla yakından en yakından ilgilenmeli. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title