Haberler

Belgeler.Com'a, Ağ Hesaplarıyla Bağlanabilirsiniz!

Güncelleme:

Yüzbinlerce Bilgi Kaynağını Bünyesinde Barındıran Belgeler.Com'a Ortak Hesapla Giriş Yapıp Belge Paylaşımının Keyfine Kolayca Varmak Mümkün.

"Yaşa, Oku, Paylaş" sloganıyla tüm konularda yazılı belgelerin paylaşıldığı bir platform olarak yayın yapan belgeler.com kullanıcı odaklı çözümleriyle barındırdığı zengin içeriklerine erişimi ortak hesap kullanımıyla daha da kolay hale getiriyor. WikiLeaks belgelerinin düzgün Türkçe çevirileri, Ergenekon Davası İddianamesi'nin tümü, Osmanlı, Türk ve Dünya tarihine ilişkin tez, makale ve ders notlarını her gün binlerce takipçisinin kullanımına açan belgeler.com'a belli başlı sosyal ağ hesaplarının tümüyle bağlanabilmek mümkün.

İnternet kullanıcıları Facebook, Twitter, Google, Windows Live, Yahoo, Technorati ve Open ID gibi sosyal ağlardaki hesapları ile belgeler.com'a anında giriş yapıp hukuk, ticaret, spor, tarih, gezi, sağlık, eğlence, ödev, tez ve daha pek çok kategoride yazılı belgeye zahmetsizce ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar belge okuyup bilgisayarlarına indirme kolaylığından yararlanmanın dışında kendi belgelerini belgeler.com'a aktarabiliyor, sitenin kendilerine verdiği alanda uzun süre saklayıp çevreleriyle paylaşabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title