Haberler

Belevi'de, Selçuk Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Selçuk Halk Eğitim Merkezi Tarafından 2009-2010 Döneminde Belevi Beldesinde Açılan Kurslarda, Kursiyerlerce Üretilen El Emeği Eserler Düzenlenen Sergiyle Beğeniye Sunuldu

Selçuk Halk Eğitim Merkezi tarafından 2009-2010 döneminde Belevi beldesinde açılan kurslarda, kursiyerlerce üretilen el emeği eserler düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu. Belevi Belediyesi'ndeki kurs salonunda organize edilen serginin açılış törenine, Selçuk Kaymakamı Aziz İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Selçuk Halk Eğitim Müdürü Nuri Gökgöz ile kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam İnci, açılışta yaptığı konuşmada, Belevi beldesinde açılan kursların, üretime dönük, gelir getirici nitelik taşıması amacıyla belediye ile işbirliğine gittiklerini ifade etti.

Nuri Gökgöz de Merkez olarak 2009-2010 eğitim öğretim yılında 73 adet meslek, 34 adet sosyal ve kültürel, 112 adet Seviye Belirleme Sınavı, 11 adet de okuma yazma kursu düzenlediklerini ve kurslardan toplam 4 bin 300 vatandaşın yararlandığını bildirdi. Katılımcılar, konuşmaların ardından açılışı yapılan sergiyi gezdi. (NİL-UFK-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title