Haberler

Belediyeyi Basıp Vatandaşları Rehin Aldı

Hollanda'nın Almanya Sınırına Yakın Almelo Kentinde Lokanta Sahibi Olduğu Bildirilen Bir Kişinin Belediye Binasında Bir Encümen Üyesinin de Aralarında Bulunduğu Bazı Vatandaşları Rehin Aldığı Bildirildi.

Hollanda'nın Almanya sınırına yakın Almelo kentinde lokanta sahibi olduğu bildirilen bir kişinin belediye binasında bir encümen üyesinin de aralarında bulunduğu bazı vatandaşları rehin aldığı bildirildi.

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, kentte lokanta sahibi olduğu tahmin edilen bir kişi, lokantasını ateşe verdikten sonra otomobiliyle belediye binasına geldi ve öğle saatlerinde binada encümen üyesiyle birlikte bazı vatandaşları rehin aldı.

Silahlı olduğu belirtilen eylemcinin, belediye binasına girmeden önce aracını da ateşe verdiği belirtildi. Olayın duyulmasından sonra güvenlik birimlerinin belediye binası ve çevresinde önlem aldığı ve bir kriz ekibinin oluşturularak olayı çözmeye çalıştığı kaydedildi.

Rehin alma eyleminin hangi gerekçeye dayandığı ve eylemcinin taleplerinin ne olduğu henüz bilinmiyor. Çevredeki tanıklar, lokanta sahibinin lokantasının izniyle ilgili bir sorun yüzünden encümen üyesini rehin almış olabileceğini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title