Haberler

Belediyespor Yetenekli Futbolcu Arıyor

Güncelleme:

MANİSA Belediyespor, futbol takımına genç ve yetenekli futbolcuları kazandırmak amacı ile elemeler başlattı.

1985 ve sonrası doğumlu futbolcuların katılabileceği ve 3 gün sürecek olan elemeler Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Manisa Belediyespor, genç ve yetenekli futbolcular için kapılarını açtı. Yeni sezon hazırlıklarına hız veren Belediyespor, takımına dahil etmek amacı ile 3 gün sürecek olan eleme programı hazırladı. 1 Ağustos Çarşamba günü Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde saat 17.00'de başlayacak olan elemelerde, genç futbolcular yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Elemelere ilişkin açıklama yapan Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Belediyespor olarak başarı çıtasını yükseltmek için gizli yetenekleri ortaya çıkartmak istediklerini belirterek, 'Belediyespor olarak gerek profesyonel takımımıza gerekse alt yapıya önem veriyoruz.

Bu kapsamda futbol anlamında ciddi bir potansiyele sahip olan kentimizde, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için 3 gün sürecek olan bir eleme turuna başlıyoruz. 1985 ve sonrasında doğumlu olan gençlerimizin performanslarını ölçeceğiz. Elemelere katılmak isteyen futbolcular 1-3 Ağustos tarihleri arasında tercih ettikleri gün elemelere katılabilecekler.

Ayrıca herhangi bir ön başvurunun yapılmasının gerekmediği elemelere, futbolcuların kendi formaları ile gelmelerini belirtmek istiyorum. 3 günlük değerlendirmenin ardından başarılı bulduğumuz ve gelecek vaat eden arkadaşlarımızı Belediyespor çatısı altına alacağız. Gençler için büyük bir fırsat olarak gördüğümüz elemelere yoğun bir katılım bekliyoruz. Futbol yeteneğine güvenen, azimli, disiplin sahibi tüm gençlerimizi tesislerimize davet ediyoruz' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title