Haberler

Belediyespor Balıkesir'e Kilitlendi

Güncelleme:

Manisa Belediyespor Cumartesi günü Balıkesir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya kilitlendi.

Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz, Cuma günü Balıkesir'e giderek kampa girecek.

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan Manisa Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Balıkesir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Takımda Emre dışında eksik oyuncu bulunmadığını belirten Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, Balıkesir Belediyespor deplasmanından da kayıpsız dönmek istediklerini söyledi. İlk iki haftada aldıkları galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini ifade eden Uzunlar, "Bölgesel Amatör Lig'de rakiplerimizin çekindiği bir takım haline geldik.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum" dedi. tamamen Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Balıkesir Belediyespor maçına odaklandıklarını dile getiren Uzunlar, "Güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Rakibimiz kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyecektir. Ancak bizimde gücümüz ortada. Balıkesir Belediyespor'u da yenerek, Manisa'ya üç puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Takıma Güveniyoruz

Zorlu Balıkesir deplasmanından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını belirten Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Çalışkan'da takıma güvendiklerini söyledi. Daha önce de söyledikleri gibi ilk dört haftayı kayıpsız geçmek istedikleri dile getiren Çalışkan, "Takım olarak çok iyi durumdayız. İlk iki haftada aldığımız galibiyetlerle de moral kazanan takımımızın Balıkesir'den istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title