Haberler

Belediyeden Oyun Gruplarına Kauçuk Yenileme

Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Derbent Mahallesi’nde 3 adet oyun grubunda yıpranmış olan kauçukları yenileme ve oyun gruplarını temizleme çalışmalarına başladı.

Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Derbent Mahallesi'nde 3 adet oyun grubunda yıpranmış olan kauçukları yenileme ve oyun gruplarını temizleme çalışmalarına başladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, havaların soğuması ile parkların tozdan, kirden arınması ve yıpranan kauçukları yenilenmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların ve ailelerinin daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Parklarımızda sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Gerek temizliği, gerek yenilenmesi, gerekse yeni oyun gruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Derbent Mahalle'mizde 3 adet oyun grubumuzun temizliğini tamamlayıp, kauçuk yenileme çalışmalarımızı başlattık" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi Derbent Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title