Haberler

Belediyeden Her Gün 500 Kişiye İftar

Tokat Belediyesi, Ramazan Ayında Sulusokak Çarşısı'nda Kurulacak Olan İftar Çadırında Her Gün 500 Kişiye Sıcak Yemek Verilecek. Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Ramazan Ayının Başlaması Nedeniyle, Bir Ay Boyunca Belediye Tarafından Yapılacak Etkinliklerle İlgili Olarak Aşevi'nde Basın Toplantısı Düzenledi. Her Gün Bir Hayırseverin Katkısı ile Yemek Malzemesinin Alınarak Belediyeni...

Tokat Belediyesi, Ramazan ayında Sulusokak Çarşısı'nda kurulacak olan iftar çadırında her gün 500 kişiye sıcak yemek verilecek. Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, bir ay boyunca belediye tarafından yapılacak etkinliklerle ilgili olarak Aşevi'nde basın toplantısı düzenledi. Her gün bir hayırseverin katkısı ile yemek malzemesinin alınarak belediyenin katkılarıyla iftar çadırında yemek verildiğinin altını çizen Başkan Çiçek, "Bu ramazan ayı boyunca yemek verme listemiz doldu. Hayırsever vatandaşlarımızdan yoğun talep var. 2008 yılına ilişkin olarak da arkadaşlarımız isim alıyorlar. Ayrıca teravi sonrasında iftar çadırında yapılacak etkinlikler şuan için belirlendi. 14 Eylül Cuma akşamı Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu'nda Mevlana Celalettin Rumi'nin 800. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Konya Türk Tasavvuf Musiki Müziği Topluluğu Sema gösteri ve Ramazanla ilgili olarak Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu tarafından bir konferans verilecek" dedi.

Başkan Çiçek ayrıca, hayır çarşısına yüz binlerle ifade edilecek yardımlar yapıldığını belirterek, "Tokat Belediyesi bu aktivitelere hiç para harcamadan organize ediyor. Bu sene hayır çarşımızdan 500 öğrencimize önlük, 500 öğrencimize ayakkabı olmak üzere bin öğrencimizi sevindirmiş olacağız. Ekmek dağıtımı geçen seneye oranla düşmüş durumda. Yine Ramazan ayı boyunca ekmek dağıtımlarına Aşevi, Belediye Sosyal Tesisleri, Behzat Camisi karşısı, Çarşamba pazarı ve sanayideki Alpay Ekmek Fabrikası'nda yapılacak" diye konutu.

(Nİ-SA)

12.09.2007 18:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title