Haberler

Belediyede Bayramlaşma

Güncelleme:

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel birbirleriyle Cuma günü bayramlaştı.

Bayramlaşma programı iki farklı yerde aynı coşku ve heyecanla yaşandı.

17 Ağustos Cuma günü yapılan bayramlaşma programının ilki saat 10.00'da belediye meclis salonunda gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Oğuz Toktekin, Mevlüt Öztekin ve Kemal Çavuş ile birim müdürleri ve kurumda çalışan memurların hazır bulunduğu programda Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ayakta karşılandı.

Yoğun geçen bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ve bayrama coşkuyla girdiklerini belirten Başkan Kılıç, belediye personeline seslenerek, ''Hepinizin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte nice bayramlara sağlık ve afiyet içerisinde erişmenizi diliyorum. Kâğıthaneliler başta olmak üzere ülkemizde yaşayan herkesin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarım'' dedi.

Daha sonra saat 11.00'de Sâdâbad Kültür Sarayı'nda gerçekleşen ve belediye işçilerinin katıldığı programa geçen Başkan Kılıç burada yaptığı konuşmada da '' Ramazan ayının sonuna geldik. Ramazanı uğurlamanın hüznü ve bayramı karşılamanın coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Bayram sonrası yine hepimizi çok önemli görevler beklemekte. 500 bin kişilik Kâğıthane ailesine hizmet veriyoruz. Nasıl ki evimizi çiçeklerle güzelleştirip donatıyoruz, ilçemizi de aynı şekilde evlerimiz gibi tertemiz yapmamız gerekir. Bu da sizin emeklerinizle gerçekleşecek. Emeğinize sağlık. Bir kez daha bayramınız kutlu olsun'' dedi.

Belediye başkan yardımcılarının da söz aldığı her iki programda da bayramın huzur ve sağlık içerisinde geçmesi ve bayram sonrası süreçte işlerinde yine başarılı olmaları dileğinde bulunuldu.

Yapılan konuşmaların ardından program, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın çıkışta tüm belediye personeliyle teker teker tokalaşarak bayramlaşmasıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Bayramı Hasan Çakır Fazlı Kılıç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title