Haberler

Belediye Vanspor, Mehmet Tuğrul ile Devam Kararı Aldı

Van Belediye Başkanı ve Belediye Vanspor Kulübü Onursal Başkanı Burhan Yenigün, Teknik Direktör Mehmet Tuğrul ile Devam Kararı Aldıklarını Belirtti.

Van Belediye Başkanı ve Belediye Vanspor Kulübü Onursal Başkanı Burhan Yenigün, Teknik Direktör Mehmet Tuğrul ile devam kararı aldıklarını belirtti.

Belediye Vanspor Kulübü, 2007-2008 futbol sezonu devre arasında eski Teknik Direktör Turgay Karatekin'in istifasıyla boşalan göreve getirilen Mehmet Tuğrul ile 2. ligde devam etme kararı aldı. Belediye Vanspor'u mücadele ettiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig'inden 2. Lig'e çıkaran Mehmet Tuğrul ile kulübün bir yıl daha anlaştıkları bildirildi. Belediye Başkanı ve Belediye Vanspor Onursal Başkanı Burhan Yenigün, "Mehmet Tuğrul hoca güzel bir çalışma sergileyerek, takımı bir üst lige çıkmasında büyük emek sarf etmiştir. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla hocamızın görev süresini bir yıl daha uzattık" dedi.

(ŞA-AKK-Y) 17.06.2008 18:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title