Haberler

Belediye Spor Teakwondo Kulübü Madalya’ya Doymuyor

Güncelleme:

Bergama Ve Bakırçay Bölgesinde Sadece Bergama Belediye Spor Teakwondo Kulübünün Başarı Sağladığı Minikler İzmir İl Şampiyonasında Bergama 3 Madalya İle Döndü.

İzmir Buca Afetevler Kapalı Spor salonunda iki gün boyunca devam eden İzmir Minikler İl Şampiyonasında Bergama Belediye spor Teakwondo Kulübünden 40 kilo da Gökçen TAN ve Kadir Can URAY, 45 Kilo da ise Mert Halil AKTAŞ zorlu rakiplerini üstün farkla yenerek madalya ile döndüler.

23 kulübün katılımıyla iki gün süren müsabakalarda elde ettikleri başarının önemine işaret eden Bergama Belediye spor Teakwondo Antrenörü 4.dan Siyah Kuşak Burçin Güven, 23 kulübün katıldığı müsabakalarda Bergama Belediye spor'un büyük başarı elde ettiğini söyledi. Güven, " Bergama'da kulübümüze kayıtlı 250 sporcu bulunuyor. Hedefimiz çocukları televizyonun karşısından kaldırmak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor yaptırmak ve en önemlisi spor ahlakını öğretebilmek."dedi.

Antremanlara bundan sonra daha sıkı bir şekilde devam edeceklerini belirten Antrönör Burçin Güven amacımız Türkiye şampiyonasında iyi bir derece ile dönmek, Bergama'nın adını sporda da duyurmaktır dedi.

Maç sonucunda mutlu bir şekilde Madalyaları ile Bergama'ya dönen sporcularımız ve aileleri başta Antrenör Burçin Güven olmak üzere kendilerine destek veren iki gün boyunca kendilerinin ulaşımı için minibüs tahsis eden Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet GÖNENÇ'e gazetemiz aracılığıyla teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title