Haberler

Belediye Pasajının Yıkımına Başlandı

Güncelleme:

İlimizde Trafiğin Rahatlatılması Açısından Belediye Meclisi'nce Yıkım Kararı Alınan Belediye Pasajı'nda Yıkım Çalışmaları Başladı.

İlimizde trafiğin rahatlatılması açısından belediye meclisi'nce yıkım kararı alınan belediye pasajı'nda yıkım çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Belediye Meclisi'nin aldığı bir kararla 18 Eylül 2010 tarihinde yıkım kararı alınan ancak esnafların zor durumda kalmaması için 31 Aralık 2010 tarihine kadar esnaflara süre verilen Belediye Pasajı'nda yıkım çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş trafiğinin rahatlaması adına başlatılan yıkım çalışmaları sonrasında belediye pasajının yerine park ve yol yapılarak Trabzon Bulvarı, Azerbaycan Bulvarı ile Ulucami arasında yaşanan trafik yoğunluğu azaltılacak.

Belediye Pasajı'nın yıkımına ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Poyraz, Kale, Kurtuluş Mahallesi ve Çarşılar üçgeninde turizm çalışmaları başlattıklarına dikkat çekerek, bazı düzenlemelere yöneldiklerini ifade etti.

Başkan Poyraz, yıkımına başlanan Belediye Pasajı'nın yerine park, yeşil alan ve yol yapılarak şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılmasını hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title