Haberler

Belediye Meclisi Üyeleri Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, sıcak asfalt çalışmasını Belediye meclis üyeleri ile birlikte inceledi.

Korkuteli ilçesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını Belediye Başkanı Hasan Gökce, Belediye meclis üyeleri ile birlikte inceledi. İncelemelerin ardından Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Korkuteli İlçe merkezi ve değişik mahallelerimizde yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 836 sokak, Alparslan Caddesi ve Belediye Caddesi'nin bir bölümünü sıcak asfaltla tanıştı. Burada kullanılan asfaltın bir miktarını bize temin eden Büyükşehir Belediyesi'ne ve Asfalt dökümünde kullanmamız için bize asfalt makinesi temin eden Muratpaşa Belediyesine teşekkür ediyorum. Sıcak asfalt sonrası sokaklarımız ve yollarımız güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

Korkuteli İlçe merkezi ve değişik mahallelerde asfalt ve parke taşı çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Gökce, "Küçükköy ve Büyükköy arasında satı kaplama asfalt çalışması yapacağız. Önümüzdeki günlerde birçok mahallemizde ve ilçe merkezinde asfalt yapım çalışması devam edecektir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title