Haberler

Belediye Masa Tenisi Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

İstanbul’da düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Takım Türkiye Şampiyonasına katılan 1955 Batmanspor Tenis Kız takımı Türkiye 3’üncüsü oldu.

İstanbul'da düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Takım Türkiye Şampiyonasına katılan 1955 Batmanspor Tenis Kız takımı Türkiye 3'üncüsü oldu.

13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Şampiyonası'nda Kızlarda toplamda 43 takım mücadele etti. Şampiyonada Batman Belediyesi 1955 Batmanspor Kız takımı Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Batman Belediyesi masa tenisi takımını Dilan Gündüz ve Hacer Kaplan temsil etti. Sporcuların, ortaya koydukları istikrarlı performans ve almış oldukları bu başarıları ile gençlere örnek teşkil ettiğini, kendileri için de mutluluk kaynağı olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu İstanbul Türkiye Batman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title