Haberler

Belediye, İşitme ve Görme Engelli 2 Kardeşin Tüm İhtiyaçlarını Karşıladı

Denizli Belediyesi, İşitme ve Görme Engelli 2 Kardeşe Yardım Elini Uzatarak Tüm İhtiyaçlarını Karşıladı.

Denizli Belediyesi, işitme ve görme engelli 2 kardeşe yardım elini uzatarak tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Deliktaş Mahallesi'nde oturan İbrahim ve İsmail Demiray kardeşlere yardımda bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hayrettin Duran önderliğindeki yardım ekibi, engelli kardeşlerine bakan Meryem Demiray'a talep ettiği tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Daha sonra engelli kardeşler bahçeye alınarak ev temizliği yapıldı. Temizlik ekibi, bir taraftan odaları ve salonu temizlerken, boya ekibi duvarların boya ve badanasını yaptı. Bu arada, engelli kardeşlerin diğer ihtiyaçları karşılandı. Ekipler, engelli aracıyla 2 kardeşi hastaneye götürerek sağlık taramasından geçirdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Duran, vatandaşlardan gelen yardım taleplerini değerlendirip gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardım elini uzattıklarını söyledi.

Duran, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yapmaya çalıştıklarına dikkat çekerek, "Evde bakım hizmetlerini daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz. Bunun için diğer yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek daha verimli hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.

(SK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title