Haberler

Belediye-İş Seçim Yaptı

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin 4.Olağan Genel Kurul toplantısı Grand Hotel'de yapıldı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin 4. Olağan Genel Kurul toplantısı Grand Hotel'de yapıldı.

Mevcut Başkan Şaban Özkaymak, tek aday olarak katıldığı Şube Başkanlığı seçimini yeniden kazandı.

Kongreye Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Doğan Şafak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 23. Dönem Milletvekili Mümin İnan, Siyasi Parti İl Başkanları, belde Belediye Başkanları, Belediye eski Başkanı Ahmet Oğuz Özmen ile Aydın Birdal, Sendika üyesi işçiler katıldılar.

Kongre yoklama ve açılışın ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı Başkanlığına Şükrü Erol, Başkan Yardımcılıklarına Erdoğan Kefeli, Bayram Özkan, Divan Katip Üyeliklerine ise Mehmet Güngören, M. Zeki Eker'in seçildikleri belirlendi.

Genel Kurul Başkanlık Divanının yerlerini almasından sonra saygı duruşunda bulunuldu, Genel Başkanın konuşmasının ardından konuklar tanıtıldı ve katılımcılara hitap ettiler. Raporların görüşüldüğü Kongrede Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Genel Merkez Üst Merkez Üst Kurul delegelerinin seçimi yapıldı.

Belediye İş Sendikası Niğde Şubesinin 4. Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut Şube Başkanı Şaban Özkaymak'ın tek liste halinde katıldığı seçimlerde, Şube Başkanlığına Şaban Özkaymak, Şube Başkan Yardımcılığına Refik Levent, Mali Sekreterliğe Selçuk Özdemir, Yönetim Kurulu üyeliklerine Ahmet Akgül ile Suat Soylu'nun seçildikleri belirlendi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Mustafa Başata, Şenol Savaş, Faruk Özdemir, Selçuk Çelikbaş, Bekir Ayık seçildi.

Belediye İş Sendikası Niğde Şubesi Denetim Kurulu asil üyeliklerine Hamza Büyükduru, Faruk Kirazcı, Ayhan Özdemir, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine Gökhan Değirmencioğlu, Menderes Şahin, Fatma Türkel, Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Yusuf Erdoğan, Muzaffer Bayraktar, Hüseyin Yarımkulak, Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine Azmi Çağın, Adnan Tuğrul, Neslihan Aksoy, Üst Kurul delegeliklerine ise Şaban Özkaymak, Selçuk Özdemir, Ali Rıza Alyüz seçildiler.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, 4. Olağan Genel Kurul toplantısını onurlandıran konukları selamlayıp hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, "Bizlere bu emek mücadelesini savunduğumuz vatanımızı onurlu bir şekilde temsil ederek ve bu uğurda canlarını feda eden başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla ve saygı ile buradan bir kez daha yad ediyorum" dedi.

Özkaymak, "Çalışma hayatının sıkıntılarının üst düzeyde olduğu, iş güvencesinin tam sağlanmadığı, taşeronlaşmanın güvencesiz çalışma ve sendikasızlaştırmayı çoğalttığı bir ortamda bizler 4. Olağan Kongremize gidiyoruz" diye konuştu.

"Sendika iş güvencesi demek, Özgürlük demek, hak demek, en önemlisi onurlu yaşamanın en önemli basamağı demek. Sendika işçinin dışa açılan kapısı demek" diyen Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Özkaymak, "Sendika insanların dinine, diline, rengine ve ırkına bakmaz. Nerede haksızlık ve hak arama varsa orada sendika vardır. Bir toplumu Sendikasızlaştırma çalışması o topluma yapılan en büyük kötülüktür. Biz bu göreve geldiğimizde bu duygularla hareket ettik" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpaslan Kavaklıoğlu Yusuf Erdoğan Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title