Haberler

Belediye İhaleleri... - Ankara Ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Taşınmaz Satışı Ve Kat Karşılığı İnşaat Yaptırmak Üzere İhale Açtı

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlıkları, kat karşılığı inşaat yaptırmak ve gayrimenkul satmak üzere ihale açtı.

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlıkları, kat karşılığı inşaat yaptırmak ve gayrimenkul satmak üzere ihale açtı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut ilçesi Eryaman mevkiinde bulunan arsası üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Eryaman mevkiinde bulunan 23 bin 540 metrekare arsa üzerine toplam 22 bin 750 metrekare kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Tahmini bedeli 9 milyon 236 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 277 bin YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale, 27 Temmuz 2006 tarihinde saat 14.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda, ''kapalı teklif usulü'' ile gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler teknik şartnameyi bedeli mukabili, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı'ndan temin edebilecekler.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ayrıca, Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde bulunan toplam 13 adet konutu satışa çıkardı.

İhale, 27 Temmuz 2006 tarihinde saat 14.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ''kapalı zarf usulü'' ile yapılacak.

Satışa katılmak isteyenler teknik şartnameyi mesai saatleri içinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan temin edebilecekler.

Teknik şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12.00'ye kadar belediyede bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü'ne verilecek.

Söz konusu taşınmazların muhammen bedelleri 120 bin YTL ile 185 bin YTL arasında değişmekte.

A blok zemin 1.2.3.4.5. ve 6. katlarda bulunan taşınmazlar, 2 ile 3 oda 1 salondan oluşmakta.

-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ-

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu ilçesinde bulunan 198 metrekare tamamı boş arsayı satmak üzere ihale açtı.

Toplam 594 bin YTL muhammen bedel ve 17 bin 820 YTL tutarında geçici teminat üzerinden satışa çıkarılan taşınmazın ihalesi, 25 Temmuz 2006 tarihinde saat 12.00'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ''açık teklif usulü'' ile yapılacak.

Söz konusu taşınmazın satışına katılmak isteyenler teknik şartnameyi bedeli karşılığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü'nden temin edebilecekler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title