Haberler

Belediye Borçlarında Taksitlendirme Fırsatı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yürürlüğe giren 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında bilgiler verdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yürürlüğe giren 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Bahçeci, yapılandırma fırsatı ile vatandaşların Kırşehir Belediyesi'ne olan birikmiş borçlarının ödenmesi noktasında büyük kolaylıklar getirildiğini ve taksitlendirme imkanı sağlandığını belirtti.

Başkan Bahçeci, 18 Mayıs Pazartesi günü yürürlüğe giren "7143 Sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun" hakkında verdiği bilgide, "Kırşehir Belediyesi'ne olan birikmiş borçlarını kolaylıkla ödenebilecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını 31 Temmuz Salı gününe kadar Kırşehir Belediyesi Gelir şefliğine şahsen veya posta aracılığıyla yapabilecekleri gibi belediyemizin resmi sitesi üzerinden de gerçekleştirebilecekler" dedi.

Başkan Bahçeci, yapılandırma hakkında yaptığı açıklamada, "Resmi Gazetede yürürlüğe giren 7143 Sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile vatandaşlarımızın Kırşehir Belediyesine olan borç ödemelerine taksitlendirme imkanı sunulmuştur. Bu yapılandırma kanununun, önceki yapılandırmalardan en önemli farkı, daha evvel yapılandırma kapsamına alınmayan kira ödemeleri ile gelir tarifesinde belirtilen ücretlerin de kanun kapsamına alınarak vatandaşa daha kapsamlı yapılandırma imkanı sunması. Gelir tarifesindeki tüm kalemler yapılandırma kapsamına girmekte. Yine vatandaşlarımızın Belediyemize olan kira borçları da bu kanun kapsamında taksitlendirilecek.

Kanun, Kırşehir Belediyesine olan idari para cezalarının haricindeki tüm borçları kapsıyor. Bu kapsamda taksitlendirmeye giren borçlar; vadesi 31/03/2018 tarihinden önce olan İlan-Reklam Vergisi, Haberleşme Vergisi, Yangın Sigorta Vergisi, Ecrimisiller, Harçlar, Gelir tarifesindeki tüm ücretler, kira ödemeleri, katı atık ücretleri. Belediye'ye olan borçlarını sorgulamak isteyen vatandaşlarımız www.kirsehir.bel.tr adresinden geçmiş borç bilgilerine ulaşabilecek" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Bahçeci Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title