Haberler

Belediye Birimlerinde Bayramlaşma

Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici, Belediyenin Kurban Bayramında da Mesai Yapan Birimlerini Ziyaret Ederek Bu Birimlerde Çalışan Personelin Bayramını Kutladı.

Elazığ belediyesi başkan vekili atik birici, belediyenin kurban bayramında da mesai yapan birimlerini ziyaret ederek bu birimlerde çalışan personelin bayramını kutladı.

Halkımızın daha huzurlu ve rahat bir ortamda bayram geçirmeleri için bayram günlerinde de çalışan belediye birimlerinin bayramlaşma töreni bugün gerçekleştirildi.

Belediye Başkan vekili Atik Birici'nin bayramlaşma programı Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaretiyle başladı.

Başkan Yardımcısı Cemil Çiftçi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Fen İşleri Müdürü Cahit İlhan, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat, İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu, İtfaiye Müdürü İbrahim Halil Başgün'ün de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Vekili Atik Birici, kurban bayramında yoğun bir mesai harcayarak halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesini sağlayan Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kurban bayramının şehrin temizliği ve düzeni açısından özverili bir çalışma gerektirdiğini ve özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğün'de çalışan tüm personelin bu konuda büyük bir hassasiyet gösterip fedakarca çalışmaları sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadıklarını belirten Birici, bu gayretli çalışmalarından dolayı müdürlük personeline teşekkür etti.

Başkan vekili Birici ve beraberindekilerin ikinci durağı İtfaiye Müdürlüğü oldu. Halkımızın mal ve can güvenliği için bayram günlerinde de çalışmak zorunda oldukları için bayram yapamayan personele teşekkür eden Birici, daha sonra sırasıyla Fen işleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su Arıza Birimi, Kızılay şantiyesi, Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü otobüs Amirliğini ziyaret ederek bu birimlerde çalışan personelin bayramlarını kutladı.

Ziyaretler sonrasında bir değerlendirme yapan Belediye Başkan Vekili Atik Birici, halkımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm nöbetçi birimlerle kesintisiz hizmet verdiklerini belirterek, bu özel günlerde de özveriyle çalışan belediye personelimize teşekkür ediyorum dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title