Haberler

Belediye Binasını Pompalı Tüfekle Böyle Bastı

Zonguldak'ın Çaycuma Belediyesi'nde taşeron firmada vidanjör operatörü olarak çalışırken işten çıkarılan 44 yaşındaki Burhan Y.'nin, belediye binasına saldırma görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Zonguldak'ın Çaycuma Belediyesi'nde taşeron firmada vidanjör operatörü olarak çalışırken işten çıkarılan 44 yaşındaki Burhan Y.'nin, belediye binasına saldırma görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. İddialara göre, Çaycuma Belediyesi'nde taşeron firmada vidanjör operatörü olarak çalışırken işten çıkarılan 44 yaşındaki Burhan Y., işten çıkarılmasına sinirlenerek alkol aldıktan sonra pompalı tüfekle belediye binasına girmek istedi. Bina girişinde zabıta görevlileri ile karşılaşan Burhan Y., zabıtalarla bir süre mücadele etti. Tüfeğin dipçiği ile belediyenin giriş kapısındaki camı kıran Burhan Y., zabıta görevlisi tarafından uzaklaştırıldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bina içine giremeyen saldırgan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın makam odasına dışarıdan pompalı av tüfeği ile 4 el ateş etti. Odada, Kantarcı Ankara'da olduğu için yerine vekalet eden Cengiz Gökçe bulunurken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

SAHTE MAKBUZ ÜRETMİŞ

Belediyeye yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, saldırgan şahsın vatandaşlardan hizmet bedeli adı altında defalarca makbuz olmadan para aldığını, belediyeye ait tahsilat makbuzu üzerinde değişiklikler yaparak sahte makbuz ürettiğinin tespit edildiğini bildirdi. Zanlı Burhan Y., olay sonrası çıkarıldığı Çaycuma Sulh Mahkemesince tutuklanarak Beycuma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

(Emrah Yıldız - Sertaç Özdemir/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaycuma Belediyesi Bülent Kantarcı Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title