Haberler

Belediye Başkanlarından Mersin İdmanyurdu'na Destek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ile merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdmanyurdu'nun bu zor anlarında herkesin takıma destek ve sahip çıkması gerektiğini ifade ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ile merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdmanyurdu'nun bu zor anlarında herkesin takıma destek ve sahip çıkması gerektiğini ifade ettiler.

Ziraat Türkiye Kupası grup 6. maçında Çarşamba günü evinde Eskişehir spor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, sabah yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. Sabah saatlerinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yapılan idmanı izleyen belediye başkanları, Mersinlileri takıma sahip çıkmaya ve destek vermeye çağırdılar.

İdman sırasında açıklamalarda bulanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, Mersin İdmanyurdu'nun son dakika da yediği gollerle bu sene en az 15 puan kaybettiğini belirterek, "Çok iyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz. Birazda futbolda şans faktörünün takıma yardım etmesi gerekiyor.

Bu sene şans faktörü hiç bizim tarafımızda değil. Herkes elinden geldiğince kendi görevini yapmaya çalışıyor. İlk devrenin sonunda 10 tane futbolcu yollandı, yerine 10 futbolcu alındı. Yeni bir ruhla ikinci devreye çıkıldı. Tabi bu yeni gelen arkadaşlarında takıma uyum sağlaması biraz zaman alıyor. İkinci devre oynadığımız 3-4 maçta tam anlamıyla yeni transferlerin uyumu tam anlamıyla olabilmiş değil. Bu takım 1-2 maç sonra birbirine alışacak ve oturacak. 11 maç var. 11 maç demek 36 puan demek. İlk 5'deki takımlar ile son 5'teki takımlar arasında 10 puan var. Yani 3 maçta bu telafi edilebiliyor. Onun için kaybedilmiş bir şey yok.

Herkesin sabırlı olması ve 4 elle takımına sahip çıkması gerekir" dedi.

Mersinli taraftarlara da seslenen Özcan, "En küçük bir şeyde yönetim istifa, başkan istifa diye bağırmak takıma sahip çıkmak değildir. Bu takımı baltalamaktır. Onun için seyircilerimize bir ağabey, bir belediye başkanı olarak sesleniyorum. Bu tip şeyleri yapmaktan vazgeçin. Çünkü bu takım küme düştüğü zaman bu takımı birinci lige çıkarmak şimdiki maliyetin 2 katına mal olur. Bunun yanı sıra takımın düşmesi Mersin şehrine de yakışmaz. Çünkü Mersin Türkiye'de en çok vergi veren 6 şehirden bir tanesi. Bunun dışında 2013 yılında şehrimiz Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapacak. Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak bir şehrin takımı ikinci lige düşmemeli. Onun için bende bugün Mersin İdmanyurdu'na destek amacıyla buraya geldim. İnşallah el ele vererek takımımızı kümede tutabiliriz diye düşünüyorum. Hiçbir şey bitmiş ve kaybedilmiş değildir" diye konuştu.

"GÜN MERSİN İDMANYURDU'NA DESTEK GÜNÜDÜR"

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Mersin İdmanyurdu'nun şehrin tek ve en önemli takımı olduğunu ifade ederek, "Takımın Süper Lig'deki kötü gidişatı inşallah bugünden itibaren sona erecektir. Takımımız bundan sonraki kalan maçlarda daha iyi performans ve sonuçlar almak suretiyle inşallah Süper Lig'de kalacaktır. Tabi Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalışı, Mersin'in Türkiye geneline her gün spor programlarında anılması demek. Bunun Mersin'in farklı imajda tanınmasını silebilecek önemli bir etken diye düşünüyorum. Onun için Mersin İdmanyurdu bu ligde kalmalı diye düşünüyorum. 1 milyon 680 bin nüfusu olan böyle büyük bir şehrin Süper Lig'de takımının olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu anlamda Mersin'de para kazanan, yemek yiyen işadamlarımızın ekonomik anlamda takıma destek çıkması gerekir. Bu takım düştüğü takdirde Mersin için çok üzücü olur. İnşallah bu kötü giden talihini bundan sonraki maçlarda kıracaktır. Hakikaten Mersin için, Mersin İdmanyurdu çok önemli. Bu amaçla bugün burada takımımızın antrenmanına katılarak, destek olduk" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Macit Özcan Toroslar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title