Haberler

Belediye Başkanlarına Etkili İletişim Semineri

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığını yürüttüğü Bursa Belediyeler Birliği, üye belediye başkanlarına yönelik kişisel iletişim eğitimi düzenledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığını yürüttüğü Bursa Belediyeler Birliği, üye belediye başkanlarına yönelik kişisel iletişim eğitimi düzenledi.

Bursa Belediyeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Akademisi iş birliğiyle etkili liderlik, motivasyon, stres ile başa çıkma yöntemleri ve iletişim tekniklerini içeren 2 günlük hizmet içi eğitim semineri düzenledi. İstanbul-da gerçekleştirilen seminere Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, İnegöl, Yenişehir, Kestel Gürsu, Keles, Orhaneli, Kınık, Mustafakemalpaşa, Mudanya, Gemlik, İznik, Boyalıca, Elbeyli, Çakırlı, Yeniköy, Yenisölöz, Zeytinbağı, Yenice, Kurşunlu, Tahtaköprü, Yeşilova belediye başkanları, yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı.

Seminerin ev sahipliğini yapan Osmangazi Belediye Başkanı ve Bursa Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Dündar, açılış konuşmasında kişisel gelişim eğitimlerinin yerel yönetimlerde hizmet anlayışının gelişmesinde büyük katkısı olduğunu söyledi. Dündar -Yerel yönetimlerde hizmet kalitesini yükseltmek ve insan odaklı hizmet planlamasının sağlıklı ve etkin bir biçimde sunulmasının bu tür kişisel gelişim seminerleri ile ivme kazanacak- dedi. Dündar, seminere katılan belediye başkanlarına da katılımlarından dolayı teşekkür etti. NLP Uzmanı Rezzan Özdemir seminerde, etkili liderlik, motivasyon,stres ile başa çıkma yöntemleri, iletişim tekniklerine ilişkin sunum yaptı.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title