Haberler

Belediye Başkanları, Erzurum'da Buluştu

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Toplantısı için Erzurum'a gelen belediye başkanları, yemek programında bir araya geldi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Toplantısı için Erzurum'a gelen belediye başkanları, yemek programında bir araya geldi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in, Müceldili Konağı'nda verdiği yemeğe, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birlik (JKBB) Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat katıldı.

Başkan Küçükler, yaptığı açıklamada, termal turizminin önemli olduğunu belirterek, JKBB Toplantısını önemsediklerini vurguladı.

Erzurum'un, jeotermal turizmde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Küçükler, "Jeotermal kaynaklarımızı çok iyi kullanıp, ülke olarak bu alanda zirvede olabiliriz. Kullanım ve işlevsellik noktasında maalesef iyi bir konumda değiliz. İnşallah bu konuda ortak paydada buluşup jeotermal kaynaklarımızı dünya ülkelerine daha güçlü bir şekilde tanıtırız" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Ürgüp Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title