Haberler

Belediye Başkanından Kendisini Görüntüleyen Kişiye Tepki

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, belediyenin geçici hizmet binasından çıkarken kendisini görüntülediği gerekçesiyle tartıştığı kişinin elinden cep telefonunu aldı.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, belediyenin geçici hizmet binasından çıkarken kendisini görüntülediği gerekçesiyle tartıştığı kişinin elinden cep telefonunu aldı.

Sadak, belediyenin Kurtalan Caddesi'ndeki geçici hizmet binasından bir iş merkezinin açılışı için bazı belediye meclis üyeleri ve çalışanlarla çıkarken, cep telefonuyla kendisini görüntülediğini öne sürdüğü bir kişiyle tartıştı.

Sadak, "Sen kimsin- Neden her gün beni takip ediyorsun-" diyerek tepki gösterdiği bu kişinin elinden cep telefonunu aldı. Sadak, iş merkezinin açılış törenine katılan Vali Ahmet Aydın'a telefonu teslim ederek, yaşananları anlattı.

Belediyenin yeni hizmet binası faaliyete geçene kadar geçici olarak bir iş merkezinde hizmet yürüttüğünü belirten Sadak, "Son bir haftadır kimliği belirsiz kişiler, belediye içinde ve dışında sürekli bizleri çekiyor. Bundan rahatsızlık duymaya başladık" diye konuştu.

Vali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu olayın emniyet ve diğer güvenlik birimleriyle bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Aydın, "Telefon inceleniyor. Konuyu her yönüyle araştırıyoruz" dedi.

Bu arada, Sadak'ı cep telefonuyla görüntülediği iddia edilen kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildiği bildirildi. - SİİRT

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Kurtalan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title