Haberler

Belediye Başkanından Genç Yüzücüye Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun salona gelmesi Başkan Fadıloğlu'nun dünya üçüncüsü ile tokalaşması Başkan Fadıloğlu ve Muhammet Emin Bay'ın açıklaması Muhammet Emin Bay'ın yüzmesi Fransa'da düzenlenen Dünya Gençler Paletli Yüzme Şampiyonası'nda üçüncü olan ve bronz madalya kazanan Muhammet Emin Bay'a Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tam destek verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun salona gelmesi

Başkan Fadıloğlu'nun dünya üçüncüsü ile tokalaşması

Başkan Fadıloğlu ve Muhammet Emin Bay'ın açıklaması

Muhammet Emin Bay'ın yüzmesi Fransa'da düzenlenen Dünya Gençler Paletli Yüzme Şampiyonası'nda üçüncü olan ve bronz madalya kazanan Muhammet Emin Bay'a Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tam destek verdi.

Annemasse kentinde gerçekleştirilen ve 28 ülkeden 240 sporcunun katıldığı dünya şampiyonasında mücadele eden Muhammet Emin Bay, 6 bin metre açık su yarışında dünya üçüncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bay'ın antrenman yaptığı Alleben Yüzme Havuzu'na gelerek, sporcuyu tebrik etti.

Fadıloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente dünya şampiyonaları tarihinde su sporlarında ilk madalyayı Bay'ın getirdiğinin, bunun için gururlu olduklarını söyledi.

Belediye olarak spora daima önem verdiklerini dile getiren Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Bu başarı durup dururken olmadı. Ben öncelikle velilerimize teşekkür ediyorum. Onlar inandı, yavrularını bize emanet ettiler. Hocalarımız da bıkmadan usanmadan bunları çalıştırdılar. Bu yavrumuz normalde kendinden iki yaş büyüklerle mücadele etti. Bu mücadelede 2 kez dördüncülüğü, 6 bin metrede üçüncülüğü elde etti. Bu tesisleri yaparken amacımız dünya sporcuları yetiştirmek ve milli takıma sporcu göndermekti. Allah'a şükür bugün bunun semeresini görüyoruz. Su altı sporlarında lisanslı sporcu sayısında en önde giden illerden biriyiz. Bu başarı bizim için bir milattır. Genç kardeşimize daha fazla destek vereceğiz."

Milli yüzücü Muhammed Emin Bay da hayaline doğru ilk adımını attığı için mutlu olduğunu belirtti.

Türkiye'de su sporlarının daha çok gelişmesini isteyen genç yüzücü, "Önümüzdeki yıl Rusya'da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında birinci olmak, yine 2018'de inşallah ülkemizde düzenlenmesi beklenen dünya şampiyonasında dünya rekoru kırmayı amaçlıyorum. Ben bu başarımı öncelikle aileme ve kulübümde bana emek veren herkese armağan ediyorum." diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Spor Kulüp Başkanı Memik Terlemez ise Muhammet Emin'in kentteki su sporcularına rol model olduğunu dile getirerek, "Biz bu başarının arkasından şımarmayacağız. Daha çok çalışıp milli takıma, şampiyonalara daha çok sporcu göndereceğiz. Ailelerin her konuda bize güvenmelerini istiyoruz." dedi.

Baba Şemsettin Bay da oğlunun 6 yıldır yüzme sporuyla uğraştığını ve başarısından dolayı onunla gurur duyduklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından Fadıloğlu temsili olarak Muhammet Emin Bay'a madalya taktı.

Kaynak: AA / Spor

Şehitkamil Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
title