Haberler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SONAR ANKETİNDE DÖRDÜNCÜ SIRADA YER ALDI

Güncelleme:

Hükmü PEKMEZCİBelediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci SONAR araştırma şirketi tarafından yapılan en başarılı il belediye başkanları anketinde dördüncü sırada yer aldı.

Hükmü PEKMEZCİBelediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci SONAR araştırma şirketi tarafından yapılan en başarılı il belediye başkanları anketinde dördüncü sırada yer aldı. Büyükşehir olmayan 51 il belediye başkanının çalışmalarının ve hizmetlerinin vatandaşa sorulduğu SONAR anketinde Başkanımız Pekmezci çalışmaları en çok beğenilen dördüncü belediye başkanı olarak en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı. 2019 yılı mart ayında yapılan mahalli idareler seçiminde yüzde 56. 49'luk oy oranıyla göreve gelen Başkanımız Hükmü Pekmezci anket sonuçları hakkında yaptığı açıklamada, "Bayburt ve Bayburtlu her şeyin en iyisini hak ediyor. Çalışmalarımızı bu anlayışla yapıyoruz. Görev süremizde iki buçuk yılı geride bırakırken yaptığımız ve yapımı devam eden çalışmalara değinecek olursak, 2 MW Gücünde Yeni Güneş Enerjisi Santrali, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Duduzar Dağı Seyir Terası ve Zipline Tesisi, Veli Şaban Mahallesi Çok Katlı Otopark, Turşu Fabrikası, Şehit Nusret Parkı, Genç Osman Parkı, Bayburt Kalesi'nin Görüntüsünü Kesen Binaların Traşlanması, Oslu Baba Caddesi Yol ve Kaldırım Yapımı, Şingah Mahallesi Kurtuluş Caddesi Yol ve Kaldırım Yapımı, Ak Şemsettin Caddesi Yol ve Kaldırım Yapımı, Çeşitli Mahallelerde 3 Futbol ve 2 Basketbol Sahasının Yapımı, Canlı Hayvan Satış Pazarı, Modern Mezbahane, Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Tuzcuzade Mahallesi Kutluerler Konağının Yenilenmesi, Önceki Dönemden Saray Bahçesinin Tamamlanması, Dede Korkut Anıtı'nınYapımı, Pandemi ile Mücadele Çalışmaları, Sosyal Yardım ve Destekler, Amatör Spor Kulüplerine Maddi Destek Verilmesi, Belediyemiz Bünyesinde Beka Kadın Kooperatifinin Kurulması, Tüm Kadın Kooperatiflerine Maddi Destek Verilmesi, Eğitim Yardımları, Bayburt Tarih ve Kültürüne Yön Veren Çalışmaların Kitap Haline Getirilmesi 6 Adet Yöresel Ürüne Coğrafi İşaret Alınması, Ağaçlandırma ve Çiçeklendirme Çalışmaları, İstinat Duvarı ve Merdiven Yapımları, Pandemi Dolayısı ile Kira, Elektrik, Doğalgaz Su Faturaları Yardımı, Gıda Yardımları Aile Yaşam Merkezi Kurs Faaliyetleri, Sosyal Faaliyetler olarak sıralayabiliriz. 2, 5 yılda çok iş başardık inşallah daha da fazlasını başarıp Bayburt'umuzu hak ettiği yere getireceğiz. "dedi. Anket sonuçlarının Bayburtluların hizmetlerini takdirle karşıladığının göstergesi olduğunu belirten Başkanımız Pekmezci" Tüm hemşehrilerimize teveccüh ve takdirlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı tempomuzu her geçen daha da yükseğe, en yükseğe çıkararak sürdüreceğimizden emin olsunlar. Aşk ile çalışan yorulmaz düsturuyla, emin adımlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler şehrimize tutkuyla bağlıyız. " İfadelerini kullandı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Hükmü Pekmezci Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title