Haberler

Belediye Başkanı Yılmaz'ın İstifa Edeceği İddiaları

Güncelleme:

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, "Ordu'ya hiç katkısı olmayan bu kesimlerin ortaya attığı Enver Yılmaz'ın istifa edeceği, istifa ettirileceği yönündeki beyanlar tamamen asılsız, tamamen gerçek dışı ve tamamen kasıtlı haberlerdir.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, "Ordu'ya hiç katkısı olmayan bu kesimlerin ortaya attığı Enver Yılmaz'ın istifa edeceği, istifa ettirileceği yönündeki beyanlar tamamen asılsız, tamamen gerçek dışı ve tamamen kasıtlı haberlerdir." dedi.

Çelenk, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kamuoyunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile ilgili oluşan spekülatif, art niyetli ve hayal ürünü haberlerin önüne geçmek amacıyla kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Son günlerde bazı yerel haber siteleri ile yazılı ve görsel medyada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın görevinden istifa edeceği şeklindeki haberlerin tamamen hayal ürünü ve art niyetli olduğunu ve kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Çelenk, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz, partimizin kurucu il başkanı, 22. 23. ve 24 dönem milletvekili ve sayın cumhurbaşkanımızın da siyasi hayatındaki en yakın çalışma arkadaşlarındandır." dedi.

Açıklamasında AK Partilileri genel merkezi dışından gelen haberlere itibar edilmemesini isteyen Çelenk, şunları kaydetti:

"Partimiz içinde nifak çıkması için uğraşanlar, hiçbir zaman bunu başaramadılar ve başaramayacaklardır. Bu kesimler bizim nasıl bir dava ahlakına sahibi olduğumuzu hiçbir zaman anlamadılar, anlamayacaklar. Bizim davamızda sinsilik yoktur, arkadaşının kuyusunu kazmak yoktur.bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu tür enformasyonları organize edenler ve nifak için pusuda yatanları sevindirmeyeceğiz. ak parti içinde sorun çıksın diye el ovuşturanlara asla prim vermeyeceğimizi buradan açık net şekilde duyuruyorum.

bizler bu davanın birer neferi olarak, cumhurbaşkanımız, genel başkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde durmadan, yorulmadan hedefe koşuyoruz. Hedefimiz büyük Türkiye, güçlü Ordu'dur."

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title