Haberler

Nevşehir Belediye Başkanı Savran, AK Parti'nin 20. yılını kutladı

Güncelleme:

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti'nin 20'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti'nin 20'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Savran, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin, ilk günkü gibi hizmet aşkıyla milletin yanında yer aldığını belirtti.

14 Ağustos 2001 tarihinin Türk siyaset tarihine hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti'nin doğum günü olarak geçtiğini ve o günden sonra Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade eden Savran, şunları kaydetti:

"Adalet ve Kalkınma Partisi, 19 yıllık iktidarı sürecinde Türkiye siyasetine damga vurduğu gibi dünya siyasetine de yön vermiştir. Millete hizmet yolunda geçen 20 yılda insanımızın hayallerini gerçekleştirmiş, onlara hep yeni ufuklar açmıştır. Partimiz, tarihi başarılarla dolu geçmişinden güç alarak, her yıl daha da büyüyen projeleriyle, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile Türkiye'mizin geleceğini de aydınlatmaya, güzelleştirmeye, ülkemizi hep daha iyi yerlere taşımaya ilk günkü aşkla taliptir. Milletin desteği, ümmetin duası, insanlığın sevgisiyle de hayallerimizi gerçekleştireceğimize yürekten inanıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Nevşehir Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title