Haberler

Belediye Başkanı Samur'dan Antalya Karamanlılar Derneğine Ziyaret

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, Antalya Karamanlılar Derneğini ziyaret etti.

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, Antalya Karamanlılar Derneğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hayri Samur'u Antalya Karamanlılar Derneği Başkanı Orhan Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile Çevrekavak Mahallesi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Kemal Merdan karşıladı. Ziyarette Antalya Karamanlılar Derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Orhan Yüksel, sivil toplum kuruluşu olarak hemşehrilik ruhunu geliştirmek, yaşanan yerdeki etkinlikleri, örf, adetleri yaşamak adına bir araya geldiklerini, imkanlar ölçüsünde faaliyetler yaptıklarını belirti. Belediye Başkanı Hayri Samur'un ziyaretinden dolayı ayrı bir mutluluk duyduklarını da ifade eden Dernek Başkanları Yüksel ve Merdan her türlü ilgi ve destekleri için Samur'a teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

Derneğin ve hemşehrilerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Samur, hizmet döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi. Başkan Samur, hizmet üretirken hep iç içe olduğu, görüş alışverişinde bulunduğu STK'larla aynı prensipler doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğini belirterek, "Biz yalnızca belirli zamanlarda değil her vakit gönüllülük esasına dayalı faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızla birlikteyiz" diye konuştu.

Samur, hemşehrilik ruhunu geliştirmek adına yaptıkları her türlü faaliyetlerden dolayı Dernek Başkanları Orhan ile Merdan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayri Samur Sarıveliler Karaman Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title