Haberler

AK Partili Belediye Başkanı "Çalıyoruz" Yazılı Poşet İçin Özür Diledi

Güncelleme:

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi AK Partili Belediye Başkanı, öğrencilere dağıtılan ve üzerinde "Gelecek için çalıyoruz" yazılı poşet için özür diledi.

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Hasan Kalın, öğrencilere dağıtılan içerisinde kırtasiye setinin olduğu kağıt poşetlerin hatalı basım sonucunda 'Gelecek için çalışıyoruz' yerine 'Gelecek için çalıyoruz' yazıldığını belirterek özür diledi.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA YAPILDI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Eskişehir'de fotokopisini gösterip, "Son günlerde Eskişehir'de bir AKP belediye başkanı şöyle bir şey bastırmış ve dağıtmış. Allah'ın işine bak gelecek için çalıyoruz. Görüyor musunuz" diye eleştirdiği olayla ilgili olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Facebook sayfasında açıklama yaptı.

"ÖZÜR DİLERİZ"

Yeni basılan ve doğru yazılan 'Seyitgazi Belediyesi. Gelecek için çalışıyoruz' yazılı kağıt poşetin fotoğrafını da kendisiyle birlikte yayınlayan Hasan Kalın şöyle dedi: 'İlkokula yeni başlayan öğrencilerimize dağıttığımız kırtasiye seti çantalarından bazı hatalı basılanlar dağıtım esnasında yenilerinin arasına karışmıştır. Bu dağıtım esnasında gerçekleşen hatadan dolayı özür diler, kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına; Bizler tüm personellerimizle birlikte 'Gelecek için çalışıyoruz.'


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kalın Eskişehir Seyitgazi Facebook Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Sessiz şahin:

Bu sefer mhp ye vermiycez oylar akp ye yola devam arkadaşlar

8
74
yanıtYanıtla
Karslı:

Akpye oy verenler hiç mi utanmıyorsunuz ben de eskiden sizdendim gerçeği gördüm akp kandırıyor

47
35
yanıtYanıtla
BOZO..Mobil-ANDROID:

KAYNAK yok dediler işte onun için. dediler.... ..

36
4
yanıtYanıtla
MEVLiTHAN:

FATiHiN YADiGARI AYASOFYA, , MIZ NE YAZIKKi, , HAALAA KAPALIDIR, , ÜMiDiMiZ MHP, , DEDiR, , BU SEFER OYLARIMIZI MHP, , YE VERECEGiZ.

16
9
yanıtYanıtla
Belçika:

Geleceği için çalışma yok çalmak var

13
0
yanıtYanıtla
3x:

bu tür konularda akp doğruyu söylüyor lütfen saygı duyalım çalmak yasallaşıyor özellikle devletsen caiz oluyor neredeyse haşa töbe . . .

7
0
yanıtYanıtla
TC:

Göz göre göre

7
0
yanıtYanıtla
ACI GERCEK:

ALLAH, BU HIRSIZLARA BİZ HIRSIZIZ DEDİRTİYOR. . . MİLLET AKIL TUTULMASI YASIYOR. . ALLAHIM BU MILLETIN BASIRETINI AÇ. . . AMİN

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allahın sopası yok işte böyle öttürür adamı aslına döndürür darısı başınızdaki . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
puhahah )):

Mideme ağrı girdi ya. . . Bu kaçıncı gaf. . . gerçeklerin açığa çıkmak gibi kötü yanı vardır

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title