Haberler

Belediye Başkanı Özkan'a Ziyaret

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Yarışları İktisadi İşletmesi Bursa Osmangazi Hipodrom Müdürlüğü ile İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde 47 gün süren, Kırsalda Kadın Seyisler...

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Yarışları İktisadi İşletmesi Bursa Osmangazi Hipodrom Müdürlüğü ile İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde 47 gün süren, Kırsalda Kadın Seyisler Yetiştiriciliği Kursu'nu tamamlayan Hilal Köksal, Burcu Zorlu ve İnci Sucu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özkan, kadın seyisleri tebrik etti. Kadınların başaramayacağı hiçbir işin olmadığını söyleyen Özkan, "Biz tüm gönlümüzle sizi destekliyoruz. Kadınlarımızın bu alanda da faaliyet göstermesi güzel bir hadise." dedi.

Böyle bir kursa katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Hilal Köksal, Burcu Zorlu ve İnci Sucu ise küçüklüklerinden beri hayvanlarla iç içe yaşadıklarını, onlara çekinmeden yaklaşabildiklerini ifade ettiler.

Kadın seyisler, "Kadınlar ancak belirli işleri yapabilir" düşüncesinin doğru olmadığını anlatmak istediklerini belirterek, "Bu projeyi duyduğumuz zaman çok sevindik. Kadınlar istedikleri her mesleği yapabilir, her sektörde çalışabilir. Türkiye'de de böyle bir uygulama olduğunu duyunca çok mutlu olduk ve 'Bu projede yer almalıyız' dedik. Atlar farklı hayvanlardır. Atları çok seviyoruz. Bizlere böyle bir olanak sağlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü Osmangazi Ali Özkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title