Haberler

Belediye Başkanı Öğrencinin Davetini Geri Çevirmedi

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, kullandığı "Emrinizdeyiz" sloganına istinaden kendisine çağrıda bulunan öğrencinin davetini kırmayarak, üniversitede derse iştirak etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, kullandığı "Emrinizdeyiz" sloganına istinaden kendisine çağrıda bulunan öğrencinin davetini kırmayarak, üniversitede derse iştirak etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esenyurt Üniversitesi öğrencisi Oğuzhan Özbinek, "Emrinizdeyiz" sloganını kullanan Alatepe'ye Twitter üzerinden "Sayın Başkanım, emrinizdeyiz kelimesine istinaden sizleri Esenyurt Üniversitesi Siyaset Bilimi 3. sınıf öğrencileri ile derse girmeye davet ediyoruz." şeklinde çağrıda bulundu.

Daveti geri çevirmeyen Alatepe, öğrencilerle İngilizce dersine katıldı. Yoklama kağıdını da imzalayan Alatepe, dersi öğrencilerle dinledi.

Burada öğrencilere hitap eden Alatepe, ülke hedeflerine katkıda bulunmaları için çok çalışmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istedi.

Gençlerden beklentinin yüksek olduğunu dile getiren Alatepe, "Gençlerin, bizim yaş ortalamamızı düşürmekle beraber akıl ortalamamızı yükselttikleri kanaatindeyim. Sizler bir yerlere geleceksiniz ki bizler de bir yerlerde olalım. Sürecin tıkanmaması lazım. Bizim öyle ya da böyle 2023'e adım atmamız lazım. Sizin yaşlarınızdayken benim bir hedefim yoktu. Yıl olarak bir hedefim yoktu. Şu anda bakıyorum 2023 benim hedefim. 2053 sizin hedefiniz. 2071'de sizin çocuklarınızın, benim torunlarımın hedefi oldu. Düzen değişti, ortada hedeflerimiz var. Bunları da çalışmadan tutturmamız mümkün değil. Çok çalışmalıyız, yanına bir şeyler ekleyerek yapabiliriz. Beklentinin yüksekliği de buradan geliyor." diye konuştu.

Oğuzhan Özbinek ise "Emir değil de estağfurullah Sayın Başkanım, benim sizden ricam var' diye mesaj attım. Bir iki gün bir şey olmadı. 'Acaba silsem mi?' diye düşünürken Sayın Başkanın davetimizi memnuniyetle karşıladığını öğrendim." dedi.

Esenyurt'ta devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Alatepe, öğrencilere burs verilmesi için çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda iş adamlarıyla görüştüklerini söyledi.

Başkan Alatepe, dersin sona ermesinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Murat Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title