Haberler

Belediye Başkanı Gökhan'ın Lise Ziyaretleri Sürüyor

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Lise Ziyaretleri Sürüyor.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın lise ziyaretleri sürüyor.

Gökhan, Mehmet Pehlivan Çıraklık Eğitim Merkezine yaptığı ziyarette, öğrenci temsilcisi, okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Gökhan, Çıraklık Eğitim Merkezinde eğitim alan çırak ve kalfaların çalışma hayatında yerleri doldurulamayacak kişiler olduğunu söyledi.

Yaşantının her alanında ihtiyaç duyulan mesleklerde kalifiye ve teknik elemanların yetiştirilmesinin önemli olduğuna işaret eden Gökhan, "Çıraklar, mesleklerinin gerektirdiği bilgi ve becerileri çıraklık eğitim merkezlerimizde kazanarak işlerini sürdürecekler. Aynı zamanda her öğrencinin kapasitesi farklıdır. Aileler ve öğretmenler bunu görmeli, çocukları yeteneklerine göre yönlendirmelidir" diye konuştu.

Okul müdürü Fahri Kurtçu da bu yıl göreve başladığını, okullara yapılan ziyaret ve desteklerin önemli olduğunu belirterek, metal işleri bölümünde öğrencilerin yaptığı tabloyu Gökhan'a hediye olarak verdi.

Öğrenci temsilcisi ve öğretmenlerin taleplerini de dinleyen Gökhan, kuaförlük bölümü öğrencisi Rabia İzmir'e Çanakkale Belediyesinin yayınlarını hediye etti.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title