Haberler

Belediye Başkanı Atık Pil Şampiyonu Okulu Ödüllendirdi

Balıkesir'de atık pil toplamada birinci olan Ece Amca İlkokulu Belediye Başkanlığı tarafından satranç platformu ve masa tenisi seti ile ödüllendirildi.

Balıkesir'de atık pil toplamada birinci olan Ece Amca İlkokulu Belediye Başkanlığı tarafından satranç platformu ve masa tenisi seti ile ödüllendirildi. Okulu ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Ok, öğrenciler tarafından tezahüratlarla karşılandı. Başkan Ok, okul bahçesinde öğrencilerle satranç ve masa tenisi oynadı, sınıfları dolaşıp sohbet ettiği çocuklara hediyeler verdi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, belediye tarafından gerçekleştirilen atık pil toplama kampanyasında en fazla pili toplayan okul olan Ece Amca İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. 2011 - 2012 eğitim öğretim yılında Balıkesir'deki ilköğretim okulları arasında 145 kg. atık pil toplayarak birinci olan Ece Amca İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Ok ve Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu katılırken, törende Okul Müdürü Nuri Bulgan, okul öğretmenleri ve öğrenciler de hazır bulundu. Öğrenciler tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Ok, törende kısa bir konuşma yaptı. Yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Ok, "Bugün buraya size teşekkür etmek için geldim. Balıkesir'de en çok atık pil toplayan okul olarak çok büyük bir iş başardınız. Birinciliğin karşılığı olarak okulunuza hem satranç takımı hem de masa tenisi kazandırdınız. Bunlardan daha da önemlisi çevre için son derece zararlı olan bu kimyasal atıkları toplamakla, topraklarımızın kirlenmesine engel oldunuz. Onun için çevreci birer birey olarak ve Ece Amca İlköğretim öğrencileri olarak okulunuzu en güzel şekilde temsil ettiniz. Bunun için hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Öğrencilerin tezahürat ve alkışlarla sözünü kestiği Başkan İsmail Ok,

öğrencileri kampanyayla ilgili teşvik edip çevreye daha duyarlı birey olmalarına yardımcı olan öğretmen ile aileleri de kutladı. Başkan Ok, Balıkesir Belediyesi olarak okullarda başlattıkları atık pil toplama kampanyasının bu yıl da devam edeceğini açıkladı. Ok, Ece Amca İlkokulu idarecilerine bu sene de en çok atık pili toplayıp birinci olmaları halinde bu ödüllerin dışında okulun her ne isteği olursa yerine getireceğinin sözünü verdi. Belediye Başkanı İsmail Ok, okul müdürü Nuri Bulgan'a da okulun başarısı sebebiyle bir teşekkür belgesi verdi. Başkan Ok, törenin ardından okula armağan ettiği bahçe tipi satranç seti ve masa tenisi setinde öğrencilerle oyun oynadıktan sonra okulu gezerek anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine oyuncak ve puzzle hediye verdi.

ÇEVRE EĞİTİM PARKI

Belediye Başkanı İsmail Ok ve Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından, Çevre Eğitim Parkı'nda Mehmetçik İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerine verilen uygulamalı eğitime katıldı. Öğrencilere atık pil, ambalaj atığı, evsel atık yağ ve elektronik atık toplama konularında bilgilerin verildiği uygulamalı eğitimin ardından Başkan Ok, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti, hatıra fotoğrafı çekildi.

(YU)

18.09.2012 17: 28: 58

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title