Haberler

Belediye Başkanı Alim Karaca da Katıldı; Yarımada'da Temizlik Çalışması Yapıldı

Güncelleme:

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve daire amirlerinin katılımıyla, Fethiye'nin doğal güzelliklerinden birisi olan Yarımada'da da temizlik çalışması yapıldı.

Temizlik kampanyasına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve eşi Çiğdem Karaca, Belediye Başkan Yardımcıları Güzide Özkaya, Sabri Oğuz Bolelli ve daire amirleri de katılım sağladı. 50'ye yakın belediye personeli ile birlikte Yarımada'da yerlere atılan çöpler toplandı. Kıyı şeridinde yapılan temizlikte 5 bin 600 kg çöp toplandığı belirtildi. Belediye çalışanları yanı sıra belediye çalışanlarının ailelerinin de katılım sağladığı yarımada temizlik çalışmasında sosyal mesafe kurallarına dikkat edildiği görüldü. Maske ve eldiven takan tüm katılımcılar Fethiye'nin doğal güzelliği olan koylarda, körfez manzaralı temizlik çalışması yaptılar. Tersaneden başlayan çalışma Letonya Tatil Köyü'nün arka kısımlarına kadar devam etti.

Karaca, "Temiz bir Fethiye"

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yapılan çalışma ile ilgili olarak, "Türkiye'nin en iyi coğrafyasında yaşıyoruz. Fethiye'de yöneticilik yapan birisi olarak bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha refah ve huzurlu yaşamaları için mücadele veriyoruz. Bugün belediye başkan yardımcılarımız, daire amirlerimiz ve çalışan emekçi kardeşlerimizle birlikte Yarımada'da kapsamlı bir temizlik yapıyoruz. Sloganımız 'Temiz bir Fethiye!' Sadece atıklar için değil, belediyemizin her alanında şeffaf bir belediyecilik örneği gösterebilmek için 'Temiz Bir Fethiye' kampanyası yapıyoruz. Pandemiden dolayı geniş bir katılımlı bir etkinlik yapmak istemedik. Gerçekten Fethiye'yi seven, çevreci, çevreye duyarlı vatandaşlarımız var. İlerleyen günlerde, yine etkinliklerimiz sürecek. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Alim Karaca Fethiye Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title