Haberler

Belçim Bilgin: Oğlum, Benim İçin Nefes

Ortadoğu ve ABD'ye yönelik yayın yapan Liana Dahdouh'un İstanbul 'dan hazırlayıp sunduğu Arap kanalında bu hafta emekliye ayrılmış bir boksörle görme engelli bir kızın arasındaki ilişkiyi anlatan 'Sadece Sen' filminin oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana getirildi.

Ortadoğu ve ABD'ye yönelik yayın yapan Liana Dahdouh'un İstanbul 'dan hazırlayıp sunduğu Arap kanalında bu hafta emekliye ayrılmış bir boksörle görme engelli bir kızın arasındaki ilişkiyi anlatan 'Sadece Sen' filminin oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana getirildi. Bugüne kadar, 'Pars: Narkoterör', 'M.A.T.', 'Karadağlar', 'Keskin Bıçak', 'İffet' dizilerinde oynayan ve dev bütçeli sinema filmi 'Fetih 1453'te 'Ulubatlı Hasan'ı canlandıran, İbrahim Çelikkol, son filminde 'Ali' karakterini severek üstlendiğini söyledi. İbrahim Çelikkol, filmde Belçim Bilgin'in canlandırdığı 'Hazal' karakterindeki gibi birisi ile gerçek hayatta karşılaşması halinde ona aşık olabileceğini söyledi. Çelikkol, "Zamanın ne getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz. Her şeye açığızdır" dedi.

"OĞLUM HİSSETTİRİYOR"

Daha önce rol aydığı 'Aşk Tesadüfleri Sever' ve 'Kelebeğin Rüyası' filmleri büyük ilgi gören Belçim Bilgin de, rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı 'Ali' karakterinin filmdeki, "Sen benim nefesimsin" sözlerinin çok etkileyici olduğunu söyledi. Yılmaz Erdoğan ile evli Bilgin, "Hayatımda aşkı çok önemseyen biriyim. Bir çok şeye karşı tutku duyan biriyim. Sadece karşı cins ile ilgili de değil bu. 'Sen benim nefesimsin' sözlerini galiba bana oğlum Rodin bana hissettiriyor" diye konuştu. Çelikkol da, bu sözlerle ilgili "Bence bu dünyada en büyük aşk, nefes alabilmektir" dedi.

Belçim Bilgin, rol gereği, kendisini 4 saat boyunca taşıyan İbrahim Çelikkol'u yorduğu için üzüldüğünü, rol arkadaşının bu sahneye ısınmak için uzun süre koştuğunu anlatırken, "Çok güçlü bir partnerim vardı. İnanamadım. Ben çok rahattım" diye konuştu.

İbrahim Çelikkol, bir soru üzerine geçmişten bu yana rol aldığı film ve dizilerin hepsinde severek oynadığını, her birinin ayrı tat ve güzelliği olduğunu ifade ederken, "epsi geleceğimi büyütecek karakterlerdi. Bu hayatta, insan halinde olan bütün halleri oynamak isterim" diye ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çelikkol Belçim Bilgin İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title