Haberler

Belçikalı Güzeller Alanya'da

Belçika'da Bu Ay Yapılacak "Miss Elegance" Güzellik Yarışması Finalistleri Dün Akşam Kampa Girdikleri 5 Yıldızlı Otelin Müşterilerinin Jüriliğini Yaptığı Yarışma İçin Sahneye Çıktı.

Belçika'da bu ay yapılacak "Miss Elegance" güzellik yarışması finalistleri dün akşam kampa girdikleri 5 yıldızlı otelin müşterilerinin jüriliğini yaptığı yarışma için sahneye çıktı.

Antalya'nın Alanya İlçesi Kargıcak beldesinde 5 yıldızlı Ütopia World Otel'de kampa giren Belçikalı güzeller, kaldıkların otelin düzenlediği mini yarışmada güzelliklerini sergiledi. Genç kızlar, otel yöneticileri ve yabancı turist müşterilerinin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada düzgün fizikleri ve yüz güzellikleriyle dikkat çekti. Alanya'da bir hafta boyunca kamp yapan güzeller, düzenlenen mini güzellik yarışması ile hünerlerini sergiledi. Güzeller, yaptıkları dans şovlarıyla ilgi odağı oldu. Yarışma sonucunda 18 numaralı Annelies Verwimp birinci, 7 numaralı Veronique Kevren ise ikinci olurken aynı zamanda "Muz Güzeli" de seçildi. Renkli geçen mini güzellik yarışmasında, 9 numaralı Mandy Dewalque de üçüncü oldu.

(RY-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title