Haberler

Belçikalı Futbolcular, Organize Pozisyonun Kitabını Yazdı

Güncelleme:

Dünya Kupası 3.'lük maçında oynanan Belçika-İngiltere maçında, Kırmızı Şeytanların paslaşmaları büyük alkış topladı.

Dünya kupası 3.'lük maçında Belçika ile İngiltere karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Belçika, Hazard ve Meunier'nin attığı gollerle 2-0 kazandı ve FIFA 2018 Dünya Kupasını 3. sırada tamamladı.

BELÇİKALI FUTBOLCULARIN PASLAŞMALARI ALKIŞ TOPLADI

Karşılaşmaya başından sonuna kadar hakim olan Belçika'da 78. dakikada futbolcuların müthiş paslaşmaları alkış topladı. Defanstan Mertens'in attığı pasla başlayan atakta, De Byrune ve Hazard'ın topuk pasları ve Meunier'in son vuruşu maçı izleyenlere "İşte Dünya Kupası bu!" dedirtti.

JORDAN PICKFORD KALESİNDE DEVLEŞTİ

Mütiş paslaşmalarla İngiltere kalesine kadar gelen Belçikalı futbolcuları İngiltere'nin yıldız kalecisi Picford durdurdu. Mertens'in kestiği topa sağ ayakla çok sert vuran Meunier, 24 yaşındaki kaleci Picford'u geçemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Belçika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

fıtıh tırim:

dünyanın en iyisi belçika hakkı 1. lik idi.

8
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

İYİDE KAYBETTİĞİ TAKIM ; DEMEK Kİ BELÇİKA DAN KÖTÜ ;DOĞRUYA BİZDE NE DERLER İYİLER KAYBEDER KÖTÜLER KAZANIR MIY DI ?

yanıt0
yanıt0
gega:

Belcika Ingiltere yi sahadan silmis… Kih kihkihkih. . .

9
2
yanıtYanıtla
mehmet:

4 milyonluk Hırvatistan daha dünya kupasına gidemeyen 80 milyonluk Türkiye''ye futbol dersi veriyor. Finali utanarak izleyebiliriz.

4
2
yanıtYanıtla
dünya lideriyiz dünya:

Patates lobisi dünya kupasına gitmemizi engelledi. Yoksa dünya liderinin ülkesi Fransa''yla yapacaktı maçı.

0
5
yanıtYanıtla
dünya liderinin ülkesi DDDDD:

Biz daha dünya kupasına gideceğiz de sonra böyle bir paslaşma yapmaya çalışacağız. Evet 100 yıl sonra falan olabilir. Belki . . .

0
4
yanıtYanıtla
ADAM:

LUKAKU TAKIMDA OLMASAYDI BELCIKA SAMPIYONDU

2
2
yanıtYanıtla
dünya liderinin ülkesiyiz tabi DDDD:

Şu paslaşmayı 80 milyonluk ülke bırak yapmayı daha dünya kupasına gidemiyor :DDDDDD

0
3
yanıtYanıtla
KIZILTUGAY:

SİVRİDİL! Sen esas bizim milli takıma bak hani nerdeler? Yabancılarla yaptığı hazırlık maçlarında bile TFF bunlara dünya kupası kazanmış gibi tonlarca para verdi! Hani nerdeler? Ne başardılar? Danimarka,isveç,norveç takımındaki bazı oyuncular fabrikadaki işlerini bırakıp geldiler,bizim oyuncular nerede? Bi söyleyin futbol hariç çalıştıkları hangi işleri var?

0
0
yanıtYanıtla
I. Ç:

Ulan saf herifler 80 milyonluk ülke gidemiyo diyosunuz 2 milyarlık Çin gidemiyo zırtapozlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title