Haberler

    Belçika Basını, Fenerbahçe Kadrosunu Değerlendirdi: Korkmaya Gerek Yok

    Güncelleme:

    Belçikalılar, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi için UEFA'ya bildirdiği kadroda önemli isimlerin bulunmamasını "Fenerbahçe'den korkmaya gerek yok." şeklinde değerlendirdi.

    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Anderlecht'in, sarı-lacivertli ekipten çekinmesini gerektirecek bir durum olmadığı savunuldu. Teknik direktör Phillip Cocu'nun açıkladığı UEFA Avrupa Ligi kadrosu, Belçika'da geniş yankı yarattı.

    Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava'nın da bulunduğu grupta favori ekibin Fenerbahçe olduğu yorumu yapıldı. Ancak grup aşaması için bildirilen kadroda sürpriz olduğu vurgulandı.

    "ÖNEMLİ FUTBOLCULAR KADRODA YOK"

    Roberto Soldado, Nabil Dirar, Carlos Kameni, Mehmet Ekici ve Tolga Ciğerci gibi bir çok önemli ismin listede bulunmadığı aktarıldı. Bu isimlerin yokluğunun mor-beyazlı ekip için bir avantaj olduğu yorumu yapılarak "Anderlecht'in, Fenerbahçe'nin büyük isimlerinden korkmasına gerek yok" denildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Belçika Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    VARDARLIYA CEVAP:

    aşağıda bu yorumu yapan arkadaşı kutluyorum. çok doğru tespit. Belçikalılar doğru söylemiş vardardarı yenemeyen takımın nesinden korkacaksın. fenevbahçeyi vardara sorun. 2 maçtada fenevbahçe eze eze nasıl yenilir vardar size anlatsın.

    12
    5
    yanıtYanıtla
    VARDARLI:

    Belçikalılar doğru söylemiş vardardarı yenemeyen takımın nesinden korkacaksın. fenevbahçeyi vardara sorun. 2 maçtada fenevbahçe eze eze nasıl yenilir vardar size anlatsın.

    5
    11
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    FENEVBAZE BU HALLERE DÜŞECEK TAKIMMIYDIN ALİ KOÇ DEDİNİZ KUZU ÇIKTI

    3
    4
    yanıtYanıtla
    nurettin güneş:

    ne fener, arkadaş bjk ve gs den de korkmaya gerek yok zira türkiye de futbol ve futbolcu yok ama artist çok ahkam kesen çok

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ....:

    demek şampiyonlar liginde fenerbahçe top koşturacak bu nasil haber yahu uefa birader ne şampiyonlar liginden bahsediyorsun

    1
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Onlarda biliyor bu senede tek eğlence değişmedi diye:)))

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Arda:

    haklılar ne yazıkı kadro berbat bu sene fenerbahce cok kötü gidiyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    kendi kadrolarında neymar suarez messi ronaldo var zaten. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title